transmeri_logo

 

Oy Transmeri Ab on suomalainen perheyritys, jolla on pitkät perinteet onnistuneiden tuotelanseerauksien ja merkittävien markkina-asemien luomisessa päivittäistavarakaupan alalla. Yrityksen kilpailukyky yli vuosikymmenien on perustunut pitkäjänteiseen toimintatapaan, brändien hallintaan ja paikallismarkkinoiden asiantuntemukseen.

Transmeri-konsernin Suomen liiketoiminnan muodostavat Oy Transmeri Ab, Oy Transmeri Logistics Ab, Miraculos Oy, Oy Banmark Ab ja Oy Sultrade Ltd. Virossa toimii AS Kaupmees & Ko. Vuonna 2015 konsernin liikevaihto oli noin 173 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 525 työntekijää.

Haemme Oy Transmeri Ab:n päivittäistavaraosastolle Espoon Leppävaaraan joukkoomme Sinua

Myyntipäällikkö

 

Tehtävässäsi vastaat päivittäistavaraosaston kenttämyyntiorganisaation johtamisesta, tuloksellisuudesta, kannattavuudesta sekä uusasiakashankinnasta. Johdat ja kehität myyntiä pitkäjänteisesti yhdessä tiimisi kanssa. Esimiehenäsi toimii päivittäistavaraosaston johtaja.

Toivomme Sinulta

  • Vahvaa kokemusta esimiestyöstä sekä näyttöjä ketju- ja kenttämyyntiorganisaation tuloksellisesta johtamisesta
  • Halua lähestyä myyntiä sekä strategisesta että operatiivisesta näkökulmasta
  • Hyviä ammatillisia verkostoja suurimpiin päivittäistavaraketjuihin
  • Vaikutuskykyä ja asiakaslähtöisyyttä. Toimit aktiivisella, itsenäisellä ja tuloshakuisella työotteella
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa
  • Kaupallista korkeakoulutaustaa
  • Eduksi katsomme kokemuksen nykyaikaisista myynnin työkaluista

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn kehittyvässä perheyrityksessä sekä hyvät henkilökuntaedut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa johtaja Rita Holmberg p. 040-527 6404 to 13.10. klo 14.00 – 15.00 ja maanantaina  17.10. klo 9.00 – 11.00. Muina aikoina tiedusteluihin vastaa HRS Advisorsin Toni Koskinen p. 040–742 7525 ja Viivi Naatula p. 044-373 2003 Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi 26.10. mennessä oheisen linkin kautta.

Jätä hakemus

Share This
hibaby