thermia

Thermia Lämpöpumput on yksi markkinoiden johtavista lämpöpumppuvalmistajista ja maalämpöalan pioneereja. Thermian tuotevalikoimaan kuuluvat maalämpö-, ilmavesilämpö-, ja ilmalämpöpumput. Thermia tarjoaa valtuutettujen jälleenmyyjien kautta lämpöpumppuratkaisuja sekä pieniin että suuriin kiinteistöihin avaimet käteen – konseptilla. Thermia Lämpöpumput on osa Oy Danfoss Ab:ta ja kuuluu tanskalaiseen Danfoss-konserniin. Lue lisää Thermiasta: www.thermia.fi

Etsimme nyt kiinteistöpuolelle Sinua

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, kiinteistökohteet

Etsimme myynnin ammattilaista vastaamaan jatkuvasti kasvavaan kiinteistöpuolen lämpöpumppujen kysyntään. Tehtävänäsi on lämpöpumppulaitteistojen myynnin kehittäminen jälleenmyyjiemme kautta kiinteistökohteisiin. Olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpito ja kehittäminen, uusasiakashankinta, teknisten ratkaisujen konsultointi ja tekninen tuki kuuluvat tehtäviisi. Tehtävässäsi toimit yhteistyössä yhteistyökumppaneiden, jälleenmyyjien sekä suunnittelutoimistojen, kiinteistönomistajien ja rakennuttajien kanssa. Tehtävä on uusi ja raportoit Suomen maajohtajalle.

Tehtävissä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknistä koulutusta ja hyvää alatuntemusta, sekä aikaisempaa kokemusta energiateknisten tuotteiden myynnistä / suunnittelusta / asennuksesta. Sinulla on myös näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä ja jälleenmyyjäverkoston ja myyntiprosessien kehittämisestä. Olet tiimipelaaja, jolla on hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Olet oma-aloitteinen, hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvien yhteistyösuhteiden rakentamiseen. Tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Työ sisältää matkustamista kotimaassa.

Tarjoamme Sinulle erittäin mielenkiintoisen työn alan johtavassa yrityksessä laadukkaiden tuotteiden parissa, mahdollisuuden kehittää roolia oman osaamisesi pohjalta sekä dynaamisen myyntitiimin tuen kansainvälisessä organisaatiossa. Tarjoamme hyvät kehitysmahdollisuudet ja mahdollisuuden olla vaikuttamassa liiketoiminnan kehittymiseen Suomessa.

Lisätietoja tehtävästä antavat yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n Toni Koskinen, puh. 040 742 7525 ja Suomen maajohtaja Jaakko Tomminen, puh. 040 503 7080. Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 7.5.2017 mennessä.

Jätä hakemus

Share This