leaseplan

Myyntipäällikkö, pienet ja keskisuuret yritykset

Myyntipäällikkönä vastaat uusasiakashankinnasta valtakunnallisesti. Saat työkaluiksesi maailman suosituimmat rahoitus-, hallinnointi- ja vakuutuspalvelutuotteet, joiden avulla kasvatat asiakaskuntaamme pienissä ja keskisuurissa yrityksissä määrätietoisesti. Kehitämme jatkuvasti myynnin järjestelmiä, joiden avulla saavutat tavoitteesi sekä asiakkaiden kontaktoinnissa, päätöksenteon tukemisessa että kaupanteossa. Lisäksi tukenasi on tutkitusti paras asiakaspalvelu sekä aktiivinen markkinointi.

Olet osa LeasePlan Finlandin myyntiorganisaatiota ja teet tiivistä yhteistyötä kollegojesi ja muiden asiantuntijoiden kanssa tässä uudessa roolissa. Toivomme sinulla olevan jo kokemusta rahoitusalalta, mutta emme edellytä sitä. Tuot ehkä mukanasi parhaita käytäntöjä ja tapoja toimia, joista on hyötyä meille muille. Teet mielelläsi yhteistyötä markkinoinnin kanssa.

Arvostamme aktiivista ja tuloshakuista asennetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on ymmärrystä ja jo hankittua kokemusta myynnistä b 2 b-asiakkaille. Olet ratkaisumyynnin ammattilainen ja tiedät, miten kauppaa tehdään. Myynti on sinulle intohimo, ja haluat aidosti tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa.

Olemme asiantuntijaorganisaatio, joka arvostaa itsenäistä otetta, mutta toivomme että pidät tiimipelistä. Olet siis sekä tehokas ja tuottava, että arvokas tiimin jäsen. Toimialamme muuttuu vauhdilla ja meillä on mahdollisuus olla muutoksen eturintamassa. Työn tekemisen tueksi saat kattavan perehdytyksen, osaavat ja intohimoisesti työhönsä suhtautuvat kollegat.

Menestymisen edellytykset tässä tehtävässä

  • Tavoitteellinen, aikaansaava ja motivoitunut työskentelyote, jolla viet asiat loppuun
  • Kokemusta b-2-b-päättäjäneuvotteluista
  • Vakuuttavuutta esiintyjänä
  • Modernin myynnin työkalujen hallinta
  • Valmius matkustaa ja sitoutua kenttämyyntiin
  • Halu aktiiviseen puhelintyöskentelyyn

Jos tunnet autoalaa, se on etu, mutta asenteesi ratkaisee. Teemme työmme tosissamme, mutta emme totisina!

Tutustu toimintaamme: www.leaseplan.fi , www.leaseplanauto.fi, https://www.facebook.com/LeasePlanFinland, www.liikkeellä.fi, ja www.linkedin.com/company/leaseplan-finland.

LeasePlan on maailman suurin yritysautojen hallinnointi- ja rahoitusyhtiö. Suomessa toimimme 85 hengen voimin kokonaisvaltaisena autoasioiden ulkoistuskumppanina yrityksille ja yhteisöille. Hallinnoimme Suomessa yli 22.000 ajoneuvon kantaa yli 600 asiakasyrityksessä. Olemme asiakkaiden edunvalvoja autoasioissa. Valtaosa Suomen merkittävimmistä yrityksistä käyttää asiantuntijapalveluitamme huolehtimaan ajoneuvokantojensa kokonaiskustannuksista ja autopolitiikan konsultoinnista.

KERROMME MIELELLÄMME LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antavat myyntijohtaja Karri Andersson 050 371 8882 (11.10. klo 10-12 ja 13.10 klo 9-11), sekä yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n Toni Koskinen 040 742 7525 ja Maiju Kangas 050 302 7185.  Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 22.10.2017 mennessä.

JÄTÄ HAKEMUS TÄSTÄ