Logo_aro

Olemme vuonna 1996 perustettu teknisen alan maahantuontiyritys. Tuotteisiimme kuuluu laaja valikoima lastuavia työkaluja poraukseen, avarrukseen ja sen jälkeiseen viimeistelyyn. Toimimme myös automaatioratkaisujen parissa, jossa keskitymme robottisovellutuksiin, kappaleen kiinnitykseen ja muihin oheistuotteisiin. Tuomme maahan laadukkaita tuotteita ja päämiehemme ovat alallaan vakiintuneita ja tunnettuja toimijoita.

Olemme menetelmäsuunnittelun asiantuntijoita. Pääasiakasryhmiämme ovat valmistava metalliteollisuus, robottisovellutuksia käyttävät yritykset ja teollisuuden kunnossapitoyksiköt. Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme yksilöllisesti ja tehokkaasti.Päätoimipisteemme sijaitsee Turussa. 

 

Etsimme sinua menestysnälkäinen ja teknisen myynnin taitava,

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

 

Tehtävässä vastaat osaltasi P.Aro Oy:n ja Oy Interfii Ltd:n myynnistä, olemassa olevista asiakassuhteista sekä uusien asiakkaiden hankinnasta. Haluat kehittää omaa asiantuntijuuttasi ja toimia asiakkaittemme luotettavana yhteistyökumppanina. Hoidat asiakassuhteesi itsenäisesti. Olet tehtävässä suoraan yhteydessä eurooppalaisiin päämiehiimme. Toimit tehtävässä suoraan toimitusjohtajan alaisuudessa ja toimipisteesi sijaitsee Turussa.

 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista taustaa sekä kokemusta teknisestä asiantuntijamyynnistä. Ymmärrät myyntiprosessin eri vaiheet ja olet motivoitunut palvelemaan asiakkaitasi. Osaat kuunnella asiakkaitamme ja tarjota ratkaisuja tuotannon haasteisiin. Toimialueenasi on eteläinen Suomi (Porin, Tampereen ja Helsingin seutu) sekä osittain myös pohjoismaat. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa ja ruotsin kielen taito on etu.

 

Tarjoamme sinulle tilaisuuden päästä mukaan kasvutarinaamme. Kasvavassa ja menestyvässä yrityksessämme sinulla on kilpailukykyinen palkka ja menestymiseen tarvittavat resurssit. Annamme kattavan koulutuksen tuotteisiimme ja toimintatapaamme. Tukenasi on osaava työyhteisö, jossa on kunnon tekemisen meininki. Tutustu toimintaamme osoitteessa www.p-aro.com ja http://www.interfii.com

 

Lisätietoja tehtävästä antaa valinnassa avustavan HRS Advisorsin Joonas Kokko p. 0400 399 825 (arkisin klo 14– 17) tai Viivi Naatula 044 373 2003 (arkisin 13-15). Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 22.02.2016 mennessä.

 

Hae tehtävää