euroports-logoW195 (002)

Etsimme nyt sinua, aktiivinen ja oma-aloitteinen

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Tehtäviisi kuuluu Europortsin palveluvalikoiman myynti uusille ja nimetyille asiakkaille. Vastuullasi on uusasiakashankinta, kaupalliset neuvottelut, tarjousten ja tilausten tekeminen. Olet mukana kehittämässä yhtiön kokonaismyyntiä, myyntimallia ja asiakastyöskentelyä. Kuulut kuuden hengen myynti- ja markkinointitiimiin. Raportoit kaupalliselle johtajalle.

Sinulla on tekninen tai kaupallinen koulutus sekä aikaisempaa kokemusta myyntitehtävistä. Haluat tehdä tavoite- ja tuloshakuista myyntiä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja esiinnyt vakuuttavasti. Sinulla on määrätietoinen, järjestelmällinen ja itsenäinen työskentelytapa. Käytät IT-järjestelmiä sujuvasti. Tulet hyvin toimeen suomen ja englannin kielellä. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja matkustusvalmiutta. Perehdytys tehtävään tapahtuu Raumalla, mutta voit hyvin hoitaa tehtävää lähellä asiakkaitasi esim. Tampereen tai Turun seudulla.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan menestyvässä yhtiössä ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi sekä tehdä töitä alan parhaiden osaajien kanssa.

Lisätietoja yrityksestä www.euroports.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa myös kaupallinen johtaja Kari Voutilainen, +358 50 432 3907. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 25.8. mennessä.

Euroports Finland Oy on Suomen johtava täyden palvelun satamaoperaattori, johon kuuluvat Euroports Rauma ja Euroports Pietarsaari. Euroports Finland tarjoaa asiakkailleen ahtaus-, varastointi- ja huolintapalveluita sekä näihin toimintoihin liittyviä oheispalveluja. Euroports Finlandin liikevaihto vuonna 2016 oli vajaa 80,0 Meur ja henkilöstön määrä on noin 650 henkilöä. Euroports Finland on osa kansainvälistä Euroports konsernia, joka operoi 22 satamassa Euroopassa ja kahdessa satamassa Kiinassa. Euroports konsernin henkilöstömäärä on noin 2700 henkilöä.

 

Hae tehtävään tästä

Share This
hibaby