130_sahkolaitos_logo_sininen_est

Tampereen Sähkölaitos -konserni on vahva alueellinen, 130-vuotias energia-alan toimija, jonka omistaa Tampereen kaupunki. Konsernissamme työskentelee lähes 400 henkilöä ja liikevaihtomme on 270 milj. euroa. Suurena energiayhtiönä vaikutamme toiminnallamme päivittäin satojentuhansien ihmisten arkeen ja hyvinvointiin. Työntekijöillemme tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä energia-alan kehityksen kärjessä.

Uusien energiapalveluratkaisujemme sekä liiketoimintamme kehittymisen myötä vahvistamme Yritysasiakkuudet-tiimiämme kahdella myynnin ammattilaisella:

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Vastaat uusien energiapalvelujemme myynnistä uusille ja nykyisille yritysasiakkaille. Toimit energiapalvelujemme tuoteomistajan roolissa ja ohjaat kollegoitasi vastuualueeseesi liittyvissä kysymyksissä.

Taustaltasi voit olla kokenut myynnin konkari tai nälkäinen uusi lupaus; tärkeintä on, että koet paloa energiapalvelujen myyntiin, pitkäjänteisten asiakassuhteiden rakentamiseen ja asiantuntijuutesi kehittämiseen. Sinulla on halua hoitaa myyntitilanteet kokonaisvaltaisesti maaliin, jakaa tietoa tiimillesi sekä ratkoa asiakkaamme energiatarpeita. Tehtävässä onnistumisessa sinua auttavat soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus, hyvät tietotekniset valmiudet sekä erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Arvostamme energia-alan tuntemusta sekä vahvaa näyttöä yritysasiakkuuksien johtamisesta ja myyntitavoitteisiin pääsemisestä.

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

Pitkäjänteisellä työotteellasi ja myynnillisellä asenteellasi vastaat yritysasiakkuuksien hoitamisesta Sähkölaitoksen tavoitteiden ja linjausten mukaisesti. Tapaat asiakkaitamme aktiivisesti, huolehdit heidän tarpeistaan ja tyytyväisyydestään sekä tarjoat heille sopivia ratkaisuja myös uusien energiapalvelujemme portfoliosta.

Sovit tehtävään, jos sinun on luontevaa rakentaa myynnillisellä asiantuntijuudellasi vahvaa sidettä asiakkaaseen ja ylläpitää pitkäaikaisia yhteistyösuhteita. Toimintaotteesi on vakuuttava, vastuullinen ja ongelmanratkaisukeskeinen. Toimit oma-aloitteisesti, olet valmis kuulemaan asiakkaan haasteista sekä hakemaan niihin parasta mahdollista ratkaisua jälkihoitoa unohtamatta. Innostut, kun kalenterisi täyttyy tapaamisista pirkanmaalaisten asiakkaidemme kanssa.

Etsimällämme henkilöllä on useamman vuoden kokemus asiakassuhteiden hoitamisesta ja myyntityöstä, loistavat ihmissuhdetaidot sekä vahva halu pitää erinomaista huolta yritysasiakkaistamme. Hyvien yhteistyötaitojesi ansiosta tiimityöskentely ja sidosryhmäyhteistyö on sinulle luontevaa ja säilytät positiivisuutesi myös kiireessä sekä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Koulutustaustasi voi olla kaupallinen tai tekninen, energia-alan tuntemuksesta on myös ehdottomasti hyötyä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla osaksi Tampereen Sähkölaitokseen menestystarinaa sekä monipuolisen ja vaihtelevan työn ammattitaitoisessa työyhteisössä, jolta saat vahvan tuen onnistuneelle myyntityölle. Työntekijämme ovat meille tärkeitä, koska heidän osaamisensa ja hyvinvointinsa varaan perustuu kaikkien toimintojemme ja tuotteidemme laatu. Lue lisää henkilöstöeduistamme osoitteessa tästä.

Oletko sinä etsimämme myynnillinen asiakassuhteiden rakentaja? Kerro kummasta tehtävästä olet kiinnostunut, myy meille itsesi ja täytä sähköinen hakemus osoitteessa www.sahkolaitos.fi viimeistään 24.10. Liitä hakemukseesi CV:si palkkatoiveineen.

HAE TÄSTÄ!

Lisätietoja tehtävästä HRS Advisorin Kristiina Lehmus, p. 050 396 4686 sekä Sähkölaitoksen Yritysasiakkuudet-tiimin esimies Pekka Leinonen tiistaina 16.10 klo 12-14 ja torstaina 18.10 klo 12-14 p. 040 637 6683.

Share This