LOGOLeasePlan on maailman suurin yritysautojen hallinnointi- ja rahoitusyhtiö. Suomessa toimimme 75 hengen voimin kokonaisvaltaisena autoasioiden ulkoistuskumppanina yrityksille ja yhteisöille. Hallinnoimme Suomessa reilun 22.000 ajoneuvon kantaa yli 500 asiakasyrityksessä. Olemme asiakkaiden edunvalvoja autoasioissa. Valtaosa Suomen merkittävimmistä yrityksistä käyttää asiantuntijapalveluitamme huolehtimaan ajoneuvokantojensa kokonaiskustannuksista ja autopolitiikan konsultoinnista. Toimipisteemme sijaitsee uusissa toimitiloissa Polaris Business Parkissa Perkkaalla Espoossa.

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Luot aktiivisesti uusia kontakteja yrityspäättäjiin, hahmotat yritysasiakkaiden tarpeet ja pystyt tarjoamaan niihin soveltuvia kokonaisratkaisuja. Nautit uusien yritysasiakkuuksien avaamisesta ja ratkaisujen ideoimisesta. Lähestyt omaa työtäsi systemaattisella, innostuneella ja energisellä otteella ja otat kokonaisvastuuta asiakaskäyntien suunnittelusta ja niihin liittyvästä päätöksenteosta. Työskentelet kaupallisella osastolla osana muuta myyntitiimiä ja raportoit tehtävässäsi myyntijohtajalle. Hankkimasi uudet asiakkaat siirrät luontevasti avainasiakaspäällikön ja asiakaspalvelutiimin haltuun heti sopimusneuvotteluiden jälkeen.

Odotamme sinulta kokemusta ratkaisukeskeisestä b-2-b myynnistä sekä tuloshakuista, optimistista ja energistä työotetta. Olet hyvä neuvottelija, vakuuttava esiintyjä ja hallitset monimutkaisia kokonaisuuksia. Pystyt keskustelemaan vaivatta yrityspäättäjien kanssa ja tunnistamaan heidän tarpeensa. Olet itsenäinen ja aktiivisesti uusia mahdollisuuksia hahmottava. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Excel ja PowerPoint ovat sinulle tuttuja työkaluja.

Tarjoamme myynnin ammattilaiselle itsenäisen ja vastuullisen tehtäväkentän osana positiivista ja energistä joukkoamme. Meillä olet näköalapaikalla kansainvälisessä yrityksessä sekä mukana kehittämässä menestyksekästä yritystä entistä paremmaksi.

Teemme töitä tosissamme muttemme totisina.

Tutustu toimintaamme: www.leaseplan.fi ja www.liikkella.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n Pia Paavilainen puh. 050 305 9217. Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 2.2.2017.

Hae tästä