Logomo on kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskus, joka toimii vanhassa VR:n konepajassa rautatieaseman ja ydinkeskustan läheisyydessä Turussa. Konserttien lisäksi Logomossa järjestetään kokouksia, seminaareja, kongresseja, teatterinäytöksiä, messuja, näyttelyjä, elokuvaesityksiä sekä erilaisia yksityistilaisuuksia. Vuonna 2016 Logomossa pidettiin lähes 1000 eri tilaisuutta, ja talon kävijämäärä oli 369 000 henkilöä. Logomon toimitiloissa, Byråssa ja Konttorissa, työskentelee päivittäin yli 400 ihmistä yli 70 yrityksessä.  Logomossa on myös taiteilijatyöhuoneita. www.logomo.fi

Logomo

Etsimme dynaamiseen ammattilaistiimiimme vahvistusta

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

 

Tehtäviisi kuuluu Logomon monipuolisten tilojen vuokraus tapahtumien järjestäjille. Tapahtumia ovat mm. messut, kongressit, konsertit ja yritystilaisuudet. Vastaat tapahtumien tilavuokrausten myyntiprosessista itsenäisesti, tarjouspyynnöstä jälkihoitoon. Logomo valittiin viime vuonna Suomen parhaaksi tapahtumataloksi ja haluamme sinut mukaan tekemään kanssamme töitä sen eteen, että olemme parhaita myös jatkossa!

Toivomme sinulta myynnillistä ja asiakaslähtöistä asennetta. Olet itseohjautuva ja tiimihenkinen, innostunut ja aikaansaava. Olet tottunut toimimaan hektisessä työympäristössä ja jopa nautit ajoittaisesta paineen alla toimimisesta. Sinulla on kaupallinen korkeakoulututkinto. Hallitset hyvin yleisimmät tietokoneohjelmat ja kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi myös englanniksi. Ruotsin kielen taito on eduksi. Sinulla on näyttöjä tuloksellisesta myynnistä, tyytyväisistä asiakkaista sekä neuvotteluista, organisoinnista ja yhteistyöstä eri sidosryhmien kanssa. Arvostamme sitä, että tunnet jo valmiiksi Turun yrityselämää ja verkostosi kantavat ehkä laajemmallekin Suomessa.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden myynnin parissa. Tiimimme on pieni ja ketterä, jossa luovuus on enemmän kuin sallittua. Kehität palvelutuotteitamme yhdessä tiimin ja asiakkaittemme kanssa. Teemme töitä tosissamme, mutta pidämme yhdessä myös hauskaa! Tehtävässä pääset seuraamaan tapahtuma- ja kongressialan kehittymistä, jossa Logomo toimii edelläkävijänä ja suunnannäyttäjänä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Tiedusteluihisi vastaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola 15.12. klo 14-16 ja 21.12. klo 9-11, p. 040 775 6150. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 31.12.2017 oheisen linkin kautta.

HAE TEHTÄVÄÄ TÄSTÄ

Share This