stevena logo

Stevena Oy on Naantalissa, Turussa, Uudenkaupungissa sekä Hangossa satama- ja varastointitoimintaa harjoittava yritys. Työllistämme reilut 60 ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 10 m€. Yhdessä sisaryritystemme kanssa muodostamme yhden Suomen johtavista satamaoperaattoriyrityksistä. Olemme osa KWH Yhtymän Logistics –liiketoimintaryhmää, joka työllistää Suomessa yhteensä 410 henkilöä ja sen liikevaihto on 123 m€.

Liiketoimintamme ja volyymimme ovat kasvaneet jo useamman vuoden peräkkäin, siksi etsimme vahvistusta joukkoomme Naantaliin.

 

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

 

Tehtävässä vastaat räätälöidyistä logistisista palveluista. Rakennat palvelutuotteita itsenäisesti ja luovasti yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten verkostojemme kanssa. Kehität nykyisiä asiakkuuksia ja etsit rohkeasti uusia asiakkaita sekä liiketoiminnan mahdollisuuksia. Asiakkainasi ovat mm. suomalainen raskas teollisuus, maahantuojat ja varustamot.

Odotamme Sinulta kokemusta logistiikka-alalta, mieluiten satamatoiminnoista, merenkulusta, massatavara- tai raaka-ainelogistiikasta. Sinulla on tietotekniikka hyvin hallussa ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Olet tottunut tarjousten laskija ja jämäkkä neuvottelija, mutta sinulla on myös pelisilmää olla joustava. Olet palvelualtis, aktiivinen ja energinen. Olet hyvä organisoimaan omaa työtäsi, sinulla pysyy hyvin useatkin langat käsissä ja olet tarkka työsi laadusta. Olet asiakkaittesi ja työtovereittesi luottamuksen arvoinen.

Tarjoamme Sinulle paikan ammattitaitoisessa, sitoutuneessa ja ennakkoluulottomassa tiimissä. Emoyhtiömme KWH-yhtymä Oy valittiin v. 2016 Vuoden Perheyritykseksi. Palkinto kertoo osaltaan terveestä asenteestamme työtä kohtaan ja siitä, että asiakkaat ovat luottaneet meihin. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja vaalimme hyvää työilmapiiriä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola puh. 040 775 6150. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 6.4.2017 oheisen linkin kautta

jätä hakemus

JÄTÄ HAKEMUS TÄSTÄ

Share This