Tikkurila on johtava maalialan ammattilainen Pohjoismaissa ja Venäjällä. Olemme perinteikäs suomalainen yritys, joka toimii nykyään 14 maassa. Laadukkaiden tuotteiden ja kattavien palvelujen avulla varmistamme markkinoiden parhaan käyttäjäkokemuksen. Kestävää kauneutta vuodesta 1862.

Tikkurilan liikevaihto vuonna 2015 oli 584 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 3 100, josta Suomessa noin 600 henkilöä. Arvomme luottamus, innovatiivisuus ja ammattilaisuus luovat perustan toiminnallemme.

www.tikkurilagroup.fi

 Tikkurila logo - red label - cmyk

Vahvistamme organisaatiotamme Vantaalla ja haemme nyt sinua energinen ja innostava

Myyntipäällikkö

Tehtävässä vastaat Etelä- ja Länsi-Suomessa myynnistä, olemassa olevista asiakassuhteista, sopimusneuvotteluista sekä uusien asiakkaiden hankinnasta. Johdat kuudesta aluemyyntipäälliköstä koostuvaa tiimiä ja asiakaskenttäsi muodostuu sekä ketjuista että yksittäisistä rauta-, maali- ja sisustustavarakaupoista, joiden asiakaskuntana ovat niin urakoitsijat kuin kuluttajatkin.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kokemusta ja menestyksellistä näyttöä rauta-, maali- tai sisustustavarakaupan saralta. Ymmärrät myyntiprosessin eri vaiheet ja osaat kuunnella asiakkaitamme, tarjota ratkaisujamme sekä innostat kokeilemaan uusia konseptejamme. Sparraat ja kehität tiimiäsi sekä omaa osaamistasi. Tyyliltäsi olet ennemmin maratonaari kuin sprintteri ja toimit arvojemme mukaisella tavalla – asiakkaittemme luotettavana sekä haluttuna yhteistyökumppanina. Toimipisteesi sijaitsee Vantaalla Tikkurilassa ja työ edellyttää matkustamista toimialueella. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Tikkurila tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla mukana perinteisessä, mutta innovatiivisessa maalien ja maalausratkaisujen edelläkävijäyrityksen tarinassa, jossa pääset työskentelemään alan vahvimpien ja tunnetuimpien brändien kanssa. Kasvavassa ja menestyvässä yrityksessämme sinulla on kilpailukykyiset edut ja menestymiseen tarvittavat resurssit. Perehdytämme sinut tuotteisiimme ja toimintatapaamme. Tukenasi on osaava työyhteisö, jossa on kunnon tekemisen meininki.

Lisätietoja tehtävästä antaa valinnassa avustavan HRS Advisorsin Joonas Kokko 0400 399 825 (20.10. klo 14– 17 tai 25.10. klo 14-17) tai Emmi Klosternig 044 271 9420 (26.10 klo 14-16). Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 31.10.2016 mennessä.

 

HAE TEHTÄVÄÄ

Share This
hibaby