Asiakastieto_logo

Suomen Asiakastieto Oy on yksi Suomen johtavista yritysjohdon, taloushallinnon, riskienhallinnan sekä myynnin ja markkinoinnin tietopalveluyhtiöistä Suomessa. Autamme asiakkaitamme tehostamaan päätöksentekoprosesseja ja asiakkuuksien hallintaa automatisoiduilla yritys- ja luottotietoratkaisuilla, sopimusasiakkaille räätälöidyillä verkkopalveluilla sekä kaikille avoimilla yritys- ja kuluttajatietopalveluilla. Asiakastiedon liikevaihto vuonna 2016 oli 49,2 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 160. Asiakastieto Group Oyj:n osakkeet listataan Nasdaq OMX Helsinki Oy:ssä. Lue lisää: www.asiakastieto.fi.

 

MYYNTIRYHMÄN VETÄJÄ

 

Oletko sinä kokenut myynnin vetäjä, joka haluaa mahdollistaa asiakkaille parhaat päätökset helposti? Me Asiakastiedolla luomme aikaa säästäviä, manuaalista työtä vähentäviä ja tiedon saamista nopeuttavia ratkaisuja asiakasyrityksillemme ja räätälöimme ne aina asiakkaan liiketoiminnan tarpeisiin sopiviksi. Toimialamme muutoksen ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien myötä meillä on nyt tarjota yhä kiehtovampia työtehtäviä tulevaisuuden tekijöille. Etsimme Helsinkiin aktiivista myyntiryhmän vetäjää, joka innostuu alan laadukkaimmista tuotteista ja palveluista ja ottaa haltuunsa pk-yrityssegmentin myynnin ohjauksen ja kehittämisen.

Tehtävässä vastaat sekä sisäisestä myyntikanavasta että kumppaneista. Sinulla on kymmenen myynnin ammattilaista tiimissäsi, jotka tekevät aktiivista BtoB-myyntiä contact center-ympäristössä. Valmentavalla otteella tuet ja kehität osaavan ryhmän päivittäistä myyntityötä. Huolehdit, että myyntikanavan työskentely on jatkuvasti tehokasta sekä laadukasta. Kuulut myynnin johtoryhmään ja raportoit myynti- ja markkinointijohtajalle.

Sisäisen myyntikanavan lisäksi vastaat myynnin kumppaniverkostosta. Ohjaat kumppanien toimintaa ja analysoit tuloksia. Tutustut myös monipuolisesti asiakasyrityksiimme, asiakkaiden tarpeisiin, palveluihimme sekä myynnin prosessiin. Palvelemme asiakkaitamme monipuolisesti luoton- ja riskienhallinnan ratkaisuissa sekä tarjoamme palveluja myynnin ja markkinoinnin käyttöön.

Tarjoamme sinulle:

– Vaativan, kiinnostavan ja vaihtelevan työn myynnin esimiestehtävässä

– Inhimillisen ja vastuullisen työnantajan, joka on yksi alansa johtavista toimijoista Suomessa

– Mahdollisuuden kehittyä ja menestyä ainutlaatuisessa yrityksessä osaavan tiimin kanssa

– Modernit työskentelyvälineet, vapautta ja vastuuta

Odotamme sinulta:

– Kokemusta ja näyttöä aktiivisesta BtoB-myynnistä / myynnin esimiestehtävistä

– Aktiivista ja oma-aloitteista työotetta

– Kykyä hahmottaa kokonaisuuksia sekä käsitellä dataa

– Hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja

– Kykyä kehittää myynnin prosesseja ja ohjata myyjiä käytännönläheisellä otteella

– Englannin kielen taitoa

– Finanssialan tuntemus on plussaa

 

Miksi Asiakastieto

Olemme uudistamassa koko toimintaamme ketterämpään suuntaan ja kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja palveluitamme uutta rohkeasti kokeillen. Osaamistasi pääset päivittämään aina halutessasi, sillä koulutus ja kehittyminen ovat meille tärkeitä asioita. Yhteisöllisyyttä meillä luodaan yhdessä tekemällä sekä töissä että harrasteiden parissa aktiivisen Pelinrakentajat-porukkamme organisoimana. Yrityksenä olemme tasaisessa kasvuvauhdissa ja teemme vahvaa tulosta, mikä luo hyvän ja turvallisen fiiliksen tulla aamuisin töihin. Loppuvuodesta muutamme kehittyvän Kalasataman alueella moderneihin toimitiloihin, jotka tukevat uusia työn tekemisen tapojamme.

Hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultit Maiju Kangas puh. 050 302 7185 ja Toni Koskinen puh. 040 742 7525.  Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 24.9.2017 mennessä.

Jätä hakemus tästä

Share This
hibaby