ouman_logo

Ouman kehittää ja myy älykkäitä rakennusautomaatiotuotteita ja -järjestelmiä urakoitsijoille sekä laitevalmistajille sekä tuottaa energiatehokkuuspalveluja kiinteistönomistajille. Liiketoimintamme koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta. Suunnittelemme ja valmistamme asiakasräätälöityjä lämmityksen ja ilmanvaihdon säätimiä laitevalmistajille, myymme Ouman rakennusautomaatiotuotteita automaatiourakoitsijoille ja tarjoamme kiinteistönomistajille energiatehokkuuspalveluita. Toimimme pohjoismaissa, Baltiassa ja venäjällä yhteensä 17 toimipisteessä. Ouman-konsernin liikevaihto on 33 miljoonaa euroa ja yritys työllistää yhteensä 250 henkilöä. www.ouman.fi

Energiatehokkuuspalveluliiketoiminnan laajentuessa tarvitsemme lisää osaajia ja etsimme kahta

Myyntiryhmäpäällikköä

 

Tehtävässäsi vastaat kasvutavoitteidemme saavuttamisessa sekä tiimisi myynnin, että omien asiakkuuksiesi kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Toimit myyntitiimin esimiehenä ja vastuullasi on tiimisi myynnin lisäksi myös myynnin prosessien ja järjestelmien kehittäminen. Vastaat myös tiimisi osaamisen kehittämisestä ja tiimin laajentamisesta kasvusuunnitelmiemme mukaisesti. Työ vaatii matkustamista, koska olet valmentamassa tiimiäsi, joka työskentelee usealla paikkakunnalla ja joka osin tekee työtään myös iltaisin tavatessaan taloyhtiöiden hallituksia. Pääosin omat asiakkaasi ovat pääkaupunkiseudulla. Raportoit Ouman- konsernin myyntijohtajalle ja asemapaikkasi on Espoo.

Odotamme kokemusta esimiestyöstä ja näyttöjä kovasta tuloksenteosta. Hallitset nykyaikaiset myynnin työkalut ja olet työskentelytavaltasi systemaattinen ja organisoitunut.

Haemme innostajaa, kehittäjää ja myyntityötä ymmärtävää tiimipelaajaa.  Tehtävä edellyttää hyvää analysointikykyä ja kykyä tarkastella asioita sekä strategisella että käytännön tasolla.

Tarjoamme sinulle monipuolisen sekä kehittyvän tehtävän asiantuntevassa ja innostavassa työyhteisössämme. Sinulla on aidot mahdollisuudet kehittää liiketoimintaa ja vaikuttaa yhtiön kasvuun ja kehitykseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa valinnassa avustava HRS Advisors Oy:n konsultti Toni Koskinen puh. 040 742 7525 sekä Ouman- konsernin myyntijohtaja Timo Tiainen (klo 9-11; 30.9.tai 7.10. tai 9.10) puh. 0500 426908. Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 11.10. 2015 mennessä: www.hrsadvisors.fi

Jätä hakemus

Share This