finnsementti logo

Finnsementti Oy on kansainväliseen CRH-konserniin kuuluva yritys, joka valmistaa pääosan Suomen sementtitarpeesta Paraisilla ja Lappeenrannassa sijaitsevilla tehtaillaan. Panostamme mm. toimintamme ja henkilöstömme jatkuvaan kehittämiseen sekä hyvään laatu- ja ympäristötyöhön. Meitä finnsementtiläisiä on noin 216 ja liikevaihtomme on noin 120 milj. euroa. www.finnsementti.fi

Haemme nyt myyntitiimiimme Espooseen tai Paraisille

Myyntipäällikköä

 

Tehtävässäsi vastaat nimettyjen asiakkuuksien pitkäjänteisestä hoitamisesta ja kehittämisestä. Ymmärrät B-to-B -myynnin päätöksenteon prosessit ja rakennat suhdeverkostoja aktiivisesti. Neuvottelet yritysten ylimpien päättäjien kanssa organisaatioiden tärkeimmistä ostopäätöksistä. Haluat tarjota rakennusalan parasta asiakaskokemusta.

Toivomme Sinulta itsenjohtamisen taitoja ja järjestelmällistä työotetta. Olet luotettava ja asiakastyöhön pitkäjänteisesti paneutuva. Asiakastyytyväisyys on sinulle kunnia-asia! Ymmärrät rakennusalan lainalaisuuksia työkokemuksesi ja/ tai koulutuksesi kautta. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. Olet tottunut liikkumaan työssäsi ja pitkätkin ajomatkat kulkevat myönteisellä rutiinilla.

Tarjoamme Sinulle arvostetun työnantajan ja ammattitiimin tuen. Pääset rakennusalan näköalapaikalle tekemään tulosta alan parhaiden tuotteiden ja asiakkaiden parissa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola puh. 040 775 6150. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 22.3.2017 oheisen linkin kautta

JÄTÄ HAKEMUS

Share This