leaseplan

 

JÄLKIMARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ

 

Tarvitsemme sinua vahvistamaan joukkuettamme, jotta voimme varmistaa jatkossakin kannattavan kasvun ja erinomaisen palvelulaadun. Leasing-alan menestyneimpänä toimijana me teemme parhaamme varmistaaksemme, että asiakkaidemme työsuhdeautoilu ja siihen liittyvät palvelut sujuvat mahdollisimman kitkattomasti.

Jälkimarkkinointipäällikkönä olet avainasemassa LeasePlanin ja jälkimarkkinakumppaniemme välisen yhteistyön kehittämisessä ja ylläpitämisessä. Olet vastuussa huolto-, korjaus-, rengas- sekä muiden palveluprosessien kitkattomuudesta sekä siitä, että palvelut täyttävät LeasePlanin korkeat laatuvaatimukset.

Olet jatkuvassa tiiviissä yhteydessä jälkimarkkinaverkostomme kanssa ja ohjaat sekä määrittelet sopimuskumppaniemme työn tavoitteet ja velvollisuudet. Vastaat LeasePlanin korkealuokkaisen huoltostandardin implementoinnista käytäntöön ja tarpeen mukaan jalkaudut toiminnantasolle. Tehtävänäsi on valvoa sopimuskumppaniemme toimintaa sekä huolehtia palveluiden tasalaatuisuudesta. Jatkuva toiminnan arviointi sekä laatumittarien kehittäminen kuuluvat tehtäviisi. Organisaation sisäisesti keskeisimmät yhteistyökumppanisi ovat hankintaosasto sekä tekninen osasto ja raportoit operatiiviselle johtajalle.

Sovit tehtävään, jos sinulla on kokemusta jälkimarkkinatoiminnasta ja tuntemusta alan toimijaverkostoista. LeasePlanin toimintakulttuuri sopii sinulle, jos haluat tarjota asiakkaalle vain parasta ja suhtaudut työhösi intohimoisesti. Odotamme sinulta itsenäistä ja energistä otetta sekä vahvaa visiota siitä kuinka LeasePlanin palveluiden taso pysyy alamme parhaimpana. Toiminnan laadun ja yhteistyön jatkuva kehittäminen ovat sinulle innostavia haasteita. Lisäksi nautit yhteistyöverkostojen luomisesta ja ylläpitämisestä.

Menestymisen edellytykset tässä tehtävässä

  • Näyttöjä menestyksekkäästä yhteistyöstä kumppaniverkostojen kanssa, asiakkuuksien hoidosta sekä prosessien kehittämisestä
  • Ymmärrystä jälkimarkkinatoiminnasta
  • Työskentelyotteesi on aktiivinen, tavoitteellinen etkä tingi työn laadusta
  • Olet taitava verkostoituja ja omaat rautaiset neuvottelutaidot
  • Kykenet ottamaan vastuuta, tekemään päätöksiä ja haluat aidosti vaikuttaa toimintaan
  • Tehtävään soveltuva koulutus (esim. kaupallinen tai tekninen)
  • Erinomainen englannin kielen taito kansainvälisessä konsernissamme toimiseen
  • Konsernissamme käytössä olevien järjestelmien muun muassa SAP-järjestelmän osaaminen on eduksi

 

MITÄ ME TARJOAMME

Tarjoamme aidosti haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän yritysautoilun maailmassa. Meillä pääset kokeneiden huippuammattilaisten joukkoon monipuolisten tehtävien pariin työympäristöön, jossa opit joka päivä uutta.  Aktiivinen yhteistyö kansainvälisen organisaatiomme kanssa mahdollistaa parhaiden toimintamallien hyödyntämisen omassa työkalupakissasi. Työtehtävä on uusi organisaatiossamme, joten sinulla on erinomainen tilaisuus olla luomassa näköisesi huippuluokan toimenkuva sekä päästä mukaan kehittämään alan johtavaa yritystä entistä menestyvämmäksi. Yrityskulttuurimme on vahva ja meillä ihmiset viihtyvät hyvin. Teemme työmme tosissamme, mutta emme totisina!

Tutustu toimintaamme: www.leaseplan.fi , www.leaseplanauto.fi, https://www.facebook.com/LeasePlanFinland, www.liikkeellä.fi, ja www.linkedin.com/company/leaseplan-finland.

LeasePlan on maailman suurin yritysautojen hallinnointi- ja rahoitusyhtiö. Suomessa toimimme 85 hengen voimin kokonaisvaltaisena autoasioiden ulkoistuskumppanina yrityksille ja yhteisöille. Hallinnoimme Suomessa yli 22.000 ajoneuvon kantaa yli 600 asiakasyrityksessä. Olemme asiakkaiden edunvalvoja autoasioissa. Valtaosa Suomen merkittävimmistä yrityksistä käyttää asiantuntijapalveluitamme huolehtimaan ajoneuvokantojensa kokonaiskustannuksista ja autopolitiikan konsultoinnista.

 

KERROMME MIELELLÄMME LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antavat operatiivinen johtaja Leila Kanerva p. 0207 420 836 sekä yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n Toni Koskinen 040 742 7525 ja Erika Palomäki 040 937 2217.  Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 29.11.2017 mennessä.

 

 

 

JÄTÄ HAKEMUS TÄSTÄ

Share This
hibaby