Suomalainen teetalo Nordqvist on toiminut jo vuodesta 1979. Suomalainen perheyritys ja teetehdas sijaitsevat tällä hetkellä Vantaalla Petikossa, mutta avaamme pian kokonaan uuden tehtaan Etelä-Nurmijärvelle. Maahantuonnissa ja prosessoinnissa työskentelee noin 20 henkilöä. Myymme teetä Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa ja lisäksi teetämme voi ostaa muun muassa Japanista. Tuotamme vuosittain lähes 600 tuhatta pakkausta irtoteetä ja yli 2 miljonaa pussitettua teeannosta. Tutustu yrityksemme ja sen tarinaan osoitteessa www.nordqvist.fi .

 

Nordqvist

 

 

Toimintamme laajentuessa etsimme vakituiseen työsuhteeseen sinua määrätietoinen 

LAATUPÄÄLLIKKÖ, ELINTARVIKETURVALLISUUS

Tehtävässä vastaat tee- ja juomatuotteiden elintarveturvallisuuden toteutumisesta. Vastuullasi on seurata sertifikaattien (esim. Luomu, Fair trade) mukaisen tuotannon toteutumista koko tuotantoketjun osalta sekä ohjata elintarviketurvallisuustiimin toimintaa. Seuraat myös alaa ja vastaat voimassa olevien sertifikaattien päivittämisestä sekä uusien sertifikaattien hankinnasta. Osallistut myös tuotantoprosessien kehittämiseen ja laadun valvontaan. Tehtävä on meille tärkeä, sillä laatu on meille ykkösasia. Työsuhde on vakituinen ja toimipiste tulee sijaitsemaan uusissa tiloissamme Etelä-Nurmijärvellä.

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa koulutustaustaa (yliopisto) sekä muutaman vuoden työkokemusta. Odotamme reipasta ja aktiivista asennetta työhön sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Kykenet hahmottamaan tuotantoa prosesseina ja erilaisten kaavioiden ja esitysten tekeminen on sinulle luontaista. Työskentelet sujuvasti niin tuotannon, johdon, viranomaisten kuin raaka-aine toimittajien kanssa. Tehtävässä menestyminen vaatii hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn voimakkaasti kasvavassa suomalaisessa yrityksessä. Pääset työskentelemään vahvojen tee-brändiemme parissa yhteistyössä alan huippuosaajien kanssa. Saat työhön kattavan perehdytyksen ja onnistumiseen tarvittavat työkalut. Tarjoamme myös hyvät ja kilpailukyiset edut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa meitä avustavan HRS Advisorsin Joonas Kokko, 0400 399 825 (ke ja pe 14-16). Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 23.8. oheisen linkin kautta!

 

HAE TEHTÄVÄÄ

Share This
hibaby