Saarioinen on tehnyt suomalaisten lempiruoat jo yli 60 vuoden ajan. Olemme suomalainen perheyritys ja johtava valmisruokatalo – kotoisin Kangasalan Sahalahdelta, Saarioisten Kartanosta. Lisäksi Saarioisten herkullista ruokaa tehdään Valkeakoskella ja Huittisissa sekä Viron Raplassa yhteensä noin 1300 saarioislaisen voimin. Vaalimme perinteitä ja kehitämme samalla jatkuvasti uutta yhdessä suomalaisten kanssa. Äitien tekemää ruokaa vuodesta 1957 – www.saarioinen.fi.

Etsimme joukkoomme Tampereelle hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa, oma-aloitteista ja tavoitteellista

OSTOPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat tuotantolaitostemme toimintaan tarvittavien materiaalinen sekä palvelujen hankinnoista kustannustehokkaasti ja kilpailukykyisin hankintaehdoin. Käytännössä tämä tarkoittaa Sinulle osoitettujen nimikeryhmien osalta toimittajahallintaa, toimittajien auditointia, hankintaryhmien hallintaa, uusien toimittajien ja nimikkeiden etsimistä sekä näiden kilpailuttamista ja sopimusten solmimista. Raportoit tehtävässäsi ostojohtajalle ja teet töitä tiimissä, johon kuuluu neljä ostopäällikköä ja kaksi ostoassistenttia. Teet tiivistä yhteistyötä myös Saarioisten muiden toimintojen kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää Sinulta vahvoja vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Hallitset hyvin kokonaisuuksia ja ymmärrät liiketoiminnan vaatimukset. Toimit itsenäisellä tavalla ja kykenet tekemään nopeitakin päätöksiä muuttuvissa tilanteissa. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tai elintarvikealan koulutus ja käytät työkielenä sujuvasti suomen kielen lisäksi ainakin englantia. Tehtävä on määräaikainen, 18 kuukautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa ostojohtaja Matti Tähtinen, puh. 050 554 8535, ti 10.12. klo 9-11 ja pe 13.12. klo 9-11. Muina aikoina voit kysyä lisätietoja HRS Advisors, Tarja Kohtamäki 0400 797 453. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 15.12. mennessä.

 

HAE TÄSTÄ

Share This