Vuodesta 1914 toiminut Meira Oy on osa italialaista Massimo Zanetti Beverage -konsernia, joka on Euroopan suurimpia kahvialan yrityksiä. Meira valmistaa ja markkinoi kahveja, leivonta- ja maustamistuotteita, ketsuppeja, sinappeja, salaattikastikkeita sekä pähkinätuotteita sekä kuluttajille että ammattilaisille. Meiralla on Suomessa kahvipaahtimo ja maustetehdas. Meiran tunnetuimpia tuotemerkkejä ovat mm. Kulta Katriina ja Saludo. Meiran kaikki tuotteet lukuun ottamatta aitoja italialaisia Segafredo-espressoja, Kulta Katriina -pikakahvia ja liivatelehteä valmistetaan ja pakataan Suomessa, Helsingin Vallilassa. Yrityksen liikevaihto vuonna 2016 oli 82,6 M€ ja se työllistää 169 henkilöä.

Haemme äitiysvapaan ajaksi sinua aktiivinen ja itsenäinen

PÄÄKIRJANPITÄJÄ

Tehtävässäsi vastaat Meira Oy:n kirjanpidosta sekä siihen liittyvistä tehtävistä kuten tilinpäätöksestä ja veroilmoituksen laatimisesta. Vastuullasi ovat myös tuloslaskelman ja taseen oikeellisuus, tiliöinnin ohjaukset sekä ALV-asiat. Toimit yhteistyössä tilintarkastajien ja sisäisen tarkastuksen kanssa, sekä avustat esimiehiä ja henkilöstöä kirjanpitoon liittyvissä kysymyksissä. Olet osa viiden hengen taloustiimiä ja raportoit hallintojohtajalle.

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi, laskentamerkonomi, KTM) sekä mielellään kokemusta vastaavista tehtävistä. Laskemme eduksi talous-/toiminnanohjausjärjestelmän hyvän tuntemuksen sekä tietoteknisen kiinnostuneisuuden. Kansainvälinen toimintaympäristömme edellyttää riittävää englannin kielen taitoa. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja itsenäinen – osaat etsiä ja hyödyntää tietoa. Hyvät yhteistyötaidot sekä paineensietokyky auttavat tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työkentän, mahdollisuuden osaamisesi ja ammattitaitosi kehittämiseen sekä mukavat työkaverit ja kattavan perehdytyksen tehtävään.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa Erika Palomäki (040 937 2217) HRS Advisorsista. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 24.09.2017 mennessä oheisen linkin kautta

JÄTÄ  HAKEMUS TÄSTÄ

 

Share This