Enmac on mekaniikan suunnittelupalveluihin ja projektien johtamiseen keskittynyt asiantuntijayritys. Toteutamme yli 35 vuoden kokemuksella erikokoisia toimeksiantoja teknologiateollisuuden ja uusien innovaatioiden parissa toimiville tahoille. Asiakkainamme on niin kansainvälisesti merkittäviä toimijoita kuin pienemmässä mittakaavassa vaikuttavia yrityksiä.

Tukenasi on osaava projektiorganisaatiomme, yli 70 suunnittelun ja tuotekehityksen asiantuntijaa, Kotkassa, Tampereella ja Porissa.

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme Poriin

PÄÄSUUNNITTELIJAA / MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA

Suunnittelijan tyypilliset työtehtävät ovat koneiden, laitteiden, teräsrakenteiden ja erilaisten tuotantolaitosten suunnittelutehtävät.

Sinulla on soveltuva teknisen alan tutkinto esimerkiksi kone- tai energia- tai prosessitekniikan alalta sekä usean vuoden työkokemus mekaniikkasuunnittelijan tehtävistä. Tehtävänkuva on määriteltävissä hakijan aikaisemman kokemuksen pohjalta. Palkkaus määräytyy hakijan osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Tarjoamme vaihtelevia ja mielenkiintoisia tehtäviä, nykyaikaiset työkalut ja osaavan tiimin tuen.

Suunnittelupalveluiden lisäksi toimitamme räätälöityjä koneita ja laitteita kuten robottisoluja, tuotantolaitteita, nosto- ja käsittelylaitteita, testilaitteita ja turvatuotteita CE -merkittyinä kokonaistoimituksina. Huolehdimme myös laitteiden valmistuksen valvonnasta sekä käyttöönotosta. Vastaamme siitä, että asiantuntijuutta vaativaan haasteeseen löydetään optimaalisella tavalla toimiva ratkaisu – asiakaskohtaisesti.

Meillä on alan viimeisimmät työkalut sekä laaja yhteistyöverkosto, jotka ovat osaltaan auttaneet meitä kiipeämään teollisuuden näköalapaikalle. Luovuudella ja ennakkoluulottomalla asenteella kehitämme uusia ideoita ja johdamme toteutuksia olemassa olevista ratkaisuista.

Enmac Akatemia – koulutusohjelman sekä ulkoisen koulutustarjonnan avulla huolehdimme, että henkilöstömme saa alan uusinta tietoa ja parhaita käytäntöjä osaamisensa tueksi. Vaativien työtehtävien kautta ammattitaitomme syvenee jatkuvasti. Henkilöstömme hyvinvoinnista pidämme huolta erilaisin yhteisin tapahtumin sekä terveydenhuolto- ja liikuntaeduin.

Lisätietoja saat HRS Advisors, rekrytointikonsultti Jenny Blom 040 757 4348. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 29.3.2019.

 

HAE TEHTÄVÄÄN TÄSTÄ

Share This