tampereenkaupunkiseutu_turkoosi (002)

Monipuolinen ja nopeasti kasvava Tampereen kaupunkiseutu on koti 380 000 asukkaalle ja sijoittumisalue yli 24 000 yritykselle. Seudun kunnilla on vakiintunut yhteistyömalli ja ”Tulevaisuuden kaupunkiseutu” -strategia. Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä organisoi kuntayhteistyötä kahdeksan kunnan kesken. Tarkemmin www.tampereenseutu.fi

Haemme strategiseen kaupunkiseutusuunnitteluun

PAIKKATIETOASIANTUNTIJAA

Kehittämään paikkatiedon hyödyntämistä maankäytön, asumisen ja liikenteen (MAL) suunnittelussa sekä hyvinvointityössä, tuottamaan seudullisia tietotuotteita, karttoja ja analyyseja, edistämään suunnitteludatan avaamista ja digitaalisia toimintatapoja.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, ymmärrystä yhdyskuntarakenteen suunnittelusta, paikkatietoympäristöjen laajaa osaamista (mm. QGIS-ohjelma) ja analyysitaitoja.

Edellytämme aktiivista työskentelyotetta, kykyä tarttua kehittämishaasteisiin ja yhteistyötaitoja verkostomaisessa toimintaympäristössä.

Työsuhde täytetään aluksi kahden vuoden määräajaksi. Työsuhde on kokoaikainen. Toimen täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun henkilön on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lähetä tehtäviä koskevat hakemuksesi (+ CV) palkkatoiveineen 28.8.2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävistä antaa seutujohtaja Päivi Nurminen, 040 754 3692 (7.8.-)

Tampereen kaupunkiseutu – yhdessä tekemisen edelläkävijä, kansainvälinen älykkään kasvun keskus.

 

Hae tehtävään tästä

Share This
hibaby