n-clean_logo

N-Clean Oy:n on vuonna 2004 perustettu siivouspalveluyritys. N-Clean toimii valtakunnallisesti Suomessa, ja sen tytäryhtiö N-Clean Ab tarjoaa siivouspalveluita Tukholmassa Ruotsissa. Työllistämme noin 1300 henkilöä siivous- ja toimitilapalveluissa. Vuoden 2017 liikevaihtoennusteemme on 34 milj. euroa. Raikkaus on meille sydämen asia! Tarjoamme kokonaisvaltaista osaamista raikkaalla asenteella. Olemme palkittu, vastuullinen ja luotettava työnantaja. Keskitymme oman henkilöstön koulutukseen ja hyvinvointiin. Toimintaamme ohjaavat yrityksen arvot ja niistä johdetut toimintaohjeet. Olemme aidosti asiakaslähtöisiä ja ketteriä reagoimaan asiakkaidemme tarpeisiin. www.nclean.fi

Haemme kasvavaan joukkoomme Turkuun kokenutta

Palkanlaskijaa

vastaamaan palkanlaskentamme sujuvuudesta.

Sinulla on kokemusta isojen organisaatioiden palkkahallinnosta ja ajoittaisen paineen alla työskentelystä. Hallitset useimmat toimisto-ohjelmistot ja erityisesti Excel on monipuolisesti käytössäsi. Toivomme, että Sonet palkanlaskennan ohjelmisto on sinulle entuudestaan tuttu. Olet tottunut tulkitsemaan työehtosopimuksia, auttamaan ja ohjeistamaan erilaisissa palkkahallinnon kysymyksissä. Kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi myös englanniksi. Koulutuksesi on esim. kaupallinen opisto- tai ammattikorkeakoulutasoinen.

Odotamme sinulta raikasta asennetta, muutoksille avointa mieltä, halua kehittää omaa työtä ja työyhteisön sujuvuutta. Tarjoamme viihtyisät työtilat Turussa Forum Marinumin kiinteistössä, mukavat työkaverit modernissa ja kehittyvässä työpaikassa. Annamme hyvät ammatillisen kehittymisen mahdollisuudet.

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 19.1. klo 9-11 ja 23.1. klo 14-16. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen heti tai viimeistään 29.1.2017 mennessä oheisen linkin kautta:

HAE TEHTÄVÄÄ