Energia-yksikkömme vastaa energiantuotantolaitosten sekä kaukolämpö- ja kaukojäähdytysverkon käytöstä, kunnossapidosta ja investoinneista. Laitoksemme tuottavat sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä muun muassa vedestä, puusta, turpeesta, jätteestä ja maakaasusta.

Haemme nyt Energia-yksikkömme Asiantuntijapalvelut-tiimiin kahden vuoden määräaikaiseen tehtävään

PALVELUKOORDINAATTORIA

Energiantuotantolaitoksissamme työskentelee oman henkilöstömme lisäksi paljon yrityksemme ulkopuolisia työntekijöitä erilaisten projektien parissa. Tehtävänäsi on koordinoida uusien henkilöiden työssä aloittamiseen liittyviä käytännöllisiä ja hallinnollisia asioita. Pidät yhteyttä alihankkijoihin ja huolehdit, että meillä on tarvittavat ja oikeat tiedot henkilöistä, tallennat ja päivität tietoja eri järjestelmiimme, hallinnoit kulkulupia ja avaimia sekä raportoit tietoja viranomaisille. Osana työnkuvaasi avustat myös asiakirjahallinnan sekä teknisen dokumentoinnin tehtävissä. Erilaisten tietojärjestelmien hyödyntäminen on olennainen osa työnkuvaasi ja kiinnostuksestasi riippuen pääset mukaan myös järjestelmäkehitykseen liittyviin tehtäviin.

Tehtävässä menestyminen ei edellytä mitään tiettyä koulutus- tai työkokemustaustaa, mutta asiakaspalvelutaidoista sekä tietojen käsittelystä ja järjestelmien parissa työskentelystä on tehtävässä merkittävää etua. Data, numerot ja excelit ovat sinusta mielenkiintoisia ja tykkäät työskennellä niiden parissa. Tiedät olevasi tarkka yksityiskohtien kanssa, mutta toisaalta haluat ja osaat myös edistää asioita tehokkaalla otteella nauttien aikaansaamisen kokemuksista. Jotkut pitäisivät päivittäin toistuvia rutiinitehtäviä ehkä vähän tylsinäkin, mutta sinusta ne ovat mukavia ja koet niiden rytmittävän kivasti työpäivääsi. Tulet tekemään päivittäin aktiivista yhteistyötä sekä sisäisten että ulkoisten yhteyshenkilöiden kanssa, mikä on sinulle mielekästä palveluhenkisen ja positiivisen asenteesi ansiosta. Tyyppinä oletkin ystävällinen ja luottamusta herättävä, ja tartut hommiin oma-aloitteisesti sekä hyvällä energialla. Tulet toimeen suomen lisäksi myös englannilla. Työ on normaalia päivätyötä, jossa voit hyödyntää käytössämme olevaa liukuvaa työaikaa, mutta työtehtävät vaativat toisinaan joustavuutta, jotta pääset ottamaan uusia henkilöitä vastaan aamulla jo klo 7.

Tampereen Sähkölaitoksella olemme ylpeitä työmme jäljestä ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme paras mahdollinen asiakaskokemus ja halutuimmat palvelut. Strategiamme ytimessä asiakkaiden lisäksi on hyvinvoiva ja innostunut henkilöstömme. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työtehtävän vakavaraisessa yrityksessä, mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttasi sekä kattavat työsuhde-edut (https://www.sahkolaitos.fi/footer-sivut/toihin/vastuullinen-tyonantaja/).

Lisätietoja tehtävästä antavat yhteistyökumppanimme Outi Kärkkäinen, puh. 050 396 1138 (parhaiten tavoitettavissa to 22.8 ja ma 26.8. klo 14-16) sekä tuleva kollegasi, suunnittelija Kati Tanttari, puh. 040 620 5207 (muina aikoina paitsi 27.-28.8.).

Hae tehtävää 4.9. mennessä täyttämällä sähköinen hakemus oheisesta linkistä. Liitäthän hakemukseesi CV:n palkkatoiveineen.

HAE TEHTÄVÄÄ TÄSTÄ

Tampereen Sähkölaitos -konserni on vahva alueellinen, lähes 130-vuotias energia- alan toimija, jonka omistaa Tampereen kaupunki. Konsernissamme työskentelee 390 henkilöä ja liikevaihtomme on 270 milj. euroa. Suurena energiayhtiönä vaikutamme toiminnallamme päivittäin satojentuhansien ihmisten arkeen ja hyvinvointiin. Työntekijöillemme tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä energia-alan kehityksen kärjessä.

 

Share This
hibaby