Arkea Oy on monialayritys, joka tuottaa ruoka-, siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluja. Arkean palveluksessa on noin 1000 työntekijää ja sen pääpaikka on Turku. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 66 miljoonaa euroa. Olemme vastuullinen ja innovatiivinen yritys, jonka tekemisessä yhdistyy asiantuntemus ja intohimo. Meille on tärkeää, että arki rokkaa ja rollaa joka päivä, jokaisen ihmisen kohdalla. www.arkea.fi

 

Etsimme nyt osaavaan joukkoomme, Sinua

PALVELUPÄÄLLIKKÖ

 

Tehtävässä vastaat oman vastuualueesi toiminnasta – asiakasyhteistyöstä, taloudesta, henkilöstöstä ja laadusta. Toimimme asiakkaan arjessa henkilöstö- ja lounasravintoloissa, kouluissa, päiväkodeissa sekä palvelukotien keittiöissä. Toimit yksiköiden esimiesten esimiehenä. Olet toimialan johtoryhmän jäsen ja raportoit palvelujohtajalle.

Toivomme sinulta laajaa kokemusta alalta sekä kykyä nähdä ja kehittää tulevaa. Sinulla on monipuolinen, useamman vuoden esimieskokemus ja näyttöä tuloksellisesta toiminnasta sekä asiakasvastuusta. Ideoit ja konseptoit mielelläsi uutta ja osaat innostaa myös muut mukaan tekemiseen. Sinulla on soveltuva koulutus (esim. restonomi) ja hyvät IT-taidot. Olet persoonaltasi ratkaisukeskeinen ja omaat taidon valmentaa ja kannustaa. Autolla liikkuminen on sinulle mieluisaa.

Tarjoamme sinulle ketterän, innovatiivisen ja kasvavan organisaation tuen. Organisaatiomme on matala ja työ on itsenäistä. Henkilöstömme on osaava ja ilmapiiri meillä on hyvä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa Seija Raesola HRS Advisorsista puh. 040 775 6150. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 11.2. mennessä oheisen linkin kautta.

 

HAE TÄSTÄ LINKISTÄ

Share This
hibaby