LEKITEK_logo_nega_CMYK

LEKITEK Oy tuottaa kiinteistöpalvelua Lempäälän kunnalle ja Lempäälän kuntakonsernin yhtiöille. LEKITEKin palveluihin kuuluvat siivouspalvelut, kiinteistönhuoltopalvelut, viherpalvelut, liikuntapaikkapalvelut ja rakentamispalvelut.

Etsimme nyt Tampereen naapuriin, Lempäälään

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan siivouspalveluiden ja liikuntapaikkapalveluiden toiminnasta ja toiminnan kehittämisestä. Sinulla on kolme suoraa alaista ja kokonaisuudessaan vakituista henkilöstöä toimialueella on noin 60. Kuulut johtoryhmään ja annat tätä kautta aktiivisen panoksesi koko yhtiön toimintaan liittyen. Raportoit toimitusjohtajalle.

Sinulla on alalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto ja mielellään kokemusta siivous-, kiinteistöpalvelu ja/tai liikuntapaikkojen palvelualueiden hoidosta. Olet toiminut esimiestehtävissä ja näet tärkeänä strategisten tavoitteiden jalkauttamisen käytännön toimintaan. Pystyt hallitsemaan suuria kokonaisuuksia ja kykenet toimimaan sujuvasti muuttuvassa kuntaorganisaatiossa.

Katso lisätiedot yrityksestä www.lekitek.fi Saat lisätietoja myös soittamalla HRS Advisors, Tarja Kohtamäki 0400 797 453. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 2.10. alla olevan Hae tehtävään tästä- painikkeen kautta.

 

Hae tehtävään tästä

Share This