Human Resource Services

Työkalut menestykseen.

Jokainen yritys on uniikki

Meille jokainen asiakassuhde on tärkeä ja jokainen yritys omanlaisensa – siksi emme myy valmiita sabluunoita tai huonosti toimivia standardiprosesseja. Palveluidemme kysynnän salaisuus on asiakkaidemme tarpeiden monipuolinen huomiointi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut.

Uskomme myös palvelun mutkattomuuteen. Meillä olet suoraan yhteydessä asiantuntijaan – HRS Advisoriin – ilman välikäsiä. Suora kontakti advisoriin helpottaa asioiden hoitoa ja nopeuttaa prosesseja sekä varmistaa sen, että henkilö jonka kanssa teet yhteistyötä tuntee myös yrityksesi ja toimialasi.

Toimipisteidemme kautta palvelemme koko Suomen alueella. Toimimme yli 80 toimialalla ja palveluitamme käyttävät niin pörssiyritykset, kuin pk-sektorin toimijat.

Johtamisen kehittäminen ja coaching

Johtamisen kehittäminen ja coaching

Johtamisen kehittäminen on menestyvän yrityksen arkipäivää. Yhteistyössä kanssamme löydät uusia näkökulmia organisaation toimintaan. Tutustu johtamisen kehittämiseen tarkemmin!

Lue lisää johdon kehittämisestä

Uraohjaus ja outplacement

Muutosturva, Outplacement ja uraohjaus

Kokeneet valmentajamme auttavat niin työnantajia kuin työntekijöitäkin irtisanomisiin liittyvissä muutostilanteissa.

Lue lisää muutosturvasta ja Outplacementistä

Psykologinen henkilöarviointi

Psykologinen henkilöarviointi

Kenet minun tulisi valita? Onko henkilö sopiva haettuun tehtävään? Psykologisen henkilöarvioinnin avulla varmistat oikeat päätökset, hallitset henkilöstöriskit,  kehität omaa johtamistasi ja saat henkilöstä esiin parhaat puolet.

Lue lisää henkilöarvioinnista

Rekrytointiprosessit

Rekrytointiprosessit

Oikea henkilö hukassa? Suorahaku, yhdistelmähaku ja julkinen haku -palveluidemme avulla löydät etsimäsi nopeasti, tehokkaasti ja vaivattomasti. Jokainen rekrytointi on uniikki ja siksi myös teidän prosessimme on räätälöidään tilanteeseen sopivaksi.

Lue lisää rekryprosessista

rekrytointiprosessi

Aidosti yksilöllinen rekrytointiprosessi

Jokainen rekrytointi tarjoaa yritykselle mahdollisuuden uudistua ja kehittyä. Emme siis tyydy pelkästään etsimään lähteneen henkilön tilalle uutta. Haluamme hyödyntää ammattitaitoamme, kyseenalaistamme ja tilanneanalyysin kautta löydämme vaihtoehtoisia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Avaavatko organisaatiomuutokset ja sisäiset siirrot mahdollisuuden tehtävän päivittämiseen ja uudistamiseen?

Emme tarjoa perusprosesseja vaan toimivia kokonaisratkaisuja asiakkaamme haasteisiin. Vahvan rekrytointiin liittyvän osaamisemme johdosta pystymme räätälöimään erilaisista hakuvaihtoehdoista kussakin tilanteessa tehokkaimman keinon parhaiden hakijoiden tavoittamiseen. Hakuprosessimme ovat uniikkeja tarpeesta ja tilanteesta riippuen.

Suorahaku, julkinen haku ja yhdistelmähaku

Oletko kiinnostunut rekrytointiprosesseista? Hienoa!

Psykologinen henkilöarviointi

Psykologinen henkilöarviointi

 

”Konetta hankittaessa tekniset tiedot ja ominaisuudet käydään läpi tarkasti,

mutta entä kun kyseessä on ihminen?”

Vältä riskit, valitse sopivin

Henkilövalinnat ovat aina riski niin yrityksen talouden kuin ihmissuhteiden toimivuuden kannalta. Tieteellisin menetelmin laaditut psykologiset henkilöarviot nostavat rekrytoinnin onnistumisen todennäköisyyttä merkittävästi. Sertifioidun psykologin tieteellisin menetelmin tekemä arvio antaa luotettavaa tietoa henkilön käyttäytymismalleista, kyvyistä, oppimispotentiaalista, päätöksentekotyylistä ja motivaatiorakenteesta sekä suorat ohjeet johtamistyössä huomioonotettavista seikoista.

Henkilöarviosta hyötyy myös arvioitava

Arvojemme mukaisesti henkilöarvioinneissa asiakkaamme on paitsi toimeksiantaja, niin myös arvioitava. Ihmisläheisen arviointiprosessin aikana arvioitavan  kanssa käydään läpi menetelmien tulokset ja heidän kanssa pohditaan yhdessä mitä seuraavalla uran askeleella tulisi ottaa huomioon tai  minkä alueen vahvistamiseen tulisi erityisesti keskittyä. Arvioitavat kuvaavatkin keskusteluamme usein ”valmentavaksi”, ”terapeuttiseksi”, ”suuntaavaksi” tai ”erilaiseksi aikaisempiin kokemuksiin verrattuna”. Uskomme, että ihmisläheisesti toteutettu arviointi vahvistaa positiivista työnantajakuvaa myös niiden henkilöiden kohdalla, jotka eivät tule valituksi tehtävään. Arviointi ehkäisee vääriä valintoja niin toimeksiantajan kuin arvioitavien henkilöidenkin kannalta.

Ei hokkuspokkusta, vaan tietoa

HRS:n henkilöarvioinnit tekee aina henkilöarviointiin sertifioitu psykologi. Työkalupakissamme on miltei kaikki markkinoilta saatavat instrumentit, jotka täyttävät tieteelliset laatuvaatimukset. Tämän vuoksi emme turvaa vain yhteen menetelmään – käytössämme on yli 120 erilaista instrumenttia, joista valitsemme oikeat työkalut tilanteen mukaan – yhteistyökumppanimme ei siis tarvitse arvuutella, ovatko käytetyt menetelmät lain edellyttämiä luotettavia menetelmiä.  Samasta syystä olemme myös luonteva yhteistyökumppani yrityksille, jotka haluavat henkilöarvioinnissa käytettävän tiettyjä menetelmiä.

Vahvuutena ketteryys, joustavuus ja tehokkuus

HRS:n henkilöarvioiden toteutuksessa pyritään aina ketteryyteen, joustavuuteen ja tehokkuuteen. Pystymme toimittamaan arviot nopeassa aikataulussa (keskimäärin 4 työpäivää) ilman, että arvioitavan henkilön tarvitsee järjestää itselleen kokonaista työpäivää vapaaksi. Prosessien optimoinnin ja menetelmäosaamisen ansiosta meidän ei tarvitse istuttaa arvioitavia testisaleissa. Tehokas, tarkka ja laadukas toimintamalli on saanut runsaasti kiitosta niin toimeksiantajilta kuin arvioitavilta henkilöiltä, sillä toimintatapamme  ovat sekä nykyaikaisia että luotettavia.

Sertifioidun psykologin tekemä arviointi

Oletko kiinnostunut psykologisesta henkilöarvioinnista? Hienoa!

Coaching, uraohjaus

Muutosturva, Outplacement ja uravalmennus

Kokeneet valmentajamme auttavat niin työnantajia kuin työntekijöitäkin irtisanomisiin liittyvissä muutostilanteissa.

 Johtamisen kehittäminen ja coaching

Johtamisen kehittäminen ja coaching

Divarista mestaruusliigaan?

Onko päätehtävänäsi johtaa ihmisiä ja rakentaa edellytyksiä alaistesi huippusuorituksille? Eikö hyvä ole tarpeeksi, vaan tähtäät korkeammalle? Jos olisit urheilija, pyrkisitkö huipulle ilman valmentajaa ja jatkuvaa suoritustesi mittaamista, arviointia ja uusien henkilökohtaisten kehittymistavoitteiden asettamista? Onko yrityksesi johtoryhmä tärkein työkalu liiketoiminnan kehittämisessä ja strategisessa suunnittelussa? Toimitteko yhdessä kuin huippujoukkueet? Onko kokonaisuus enemmän kuin osiensa summa? Nykypäivän johtaminen on yhä enemmän ”omalla persoonalla johtamista”, on rakennettava omien vahvuuksien varaan ja pyrittävä löytämään keinot omien heikkouksien paikkaamiseen – ja sovitettava tämä yhteen yrityksen johtamiskulttuurin kanssa.

Tässä monimuotoisessa ja haasteellisessa ympäristössä kokeneet coachimme eivät päästä helpolla. He näyttävät suunnan. Johtamis- ja esimiesarviointimme nostaa esiin henkilön vahvuudet ja kehityskohteet esimiestyössä. HRS Advisorsin johtoryhmäkartoitus ja – valmennus on yrityksellesi räätälöity valmennuskokonaisuus, jolla rakennetaan toimivampi, tehokkaampi ja tuloksellisempi johtoryhmä.

Kiinnostuitko?

Me näytämme suunnan

Jätä yhteystietosi!

 

 

 

Share This