Rekrytointipalvelut

Suorahaku eli Headhunting

HRS advisors on asiantunteva rekrytointiyritys, jonka erityisosaamista ovat mm. suorahaku ja soveltuvuusarviointi. Suorahaun lisäksi rekrytointimenetelmiimme kuuluu myös julkinen haku ja näiden menetelmien yhdistelmä.

Suorahaku eli headhunting tarkoittaa rekrytoinnin menetelmää, jossa työtehtävään etsitään parhaiten sopivia ehdokkaita rekrytoivan yrityksen kriteereiden mukaisesti. Headhunting poikkeaa julkisesta rekrytoinnista siinä, että täytettävä työpaikka ei ole julkisesti haettavana, vaan potentiaalisiin ehdokkaisiin otetaan suoraan yhteyttä. Asiantuntevan suorahakupalvelun avulla vältytään virherekrytoinneilta.

Osaamisemme perustuu vahvaan liiketoiminnan ja ihmisen työkäyttäytymisen ymmärtämiseen ja näin ollen meiltä onnistuu vahvalla ammattitaidolla myös johdon suorahaku.

Jos haluat onnistua rekrytoinnissa ja löytää sopivia ehdokkaita HRS Advisorsin laadukasta suorahakua ja soveltuvuusarviointia hyödyntäen, ota meihin yhteyttä!

 

Headhunting ja suorahaku koko Suomen alueella

Headhunting ja suorahaku palvelumme ovat saatavilla Suomessa ja Baltian maissa. Toimipisteemme sijaitsevat seuraavissa kaupungeissa:

  • Tampere
  • Espoo
  • Turku

Koska jokainen rekrytointi on uniikki, muotoutuu palvelumme kunkin toimeksiannon mukaan. Hoidamme osia rekrytointiprosessista tai huolehdimme kokonaisuudesta.

Rekrytointiprosessin ulkoistaminen ammattilaisillemme tarkoittaa käytännössä sitä, että hoidamme prosessin alusta loppuun laadukkaasti ja sinä voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi ja liiketoimintaasi.

 

Rekrytointiratkaisumme saattavat työnhakijat ja työnantajat yhteen

Rekrytointimenetelminä käytämme suorahakua eli headhuntingia, julkista hakua, sekä näiden yhdistelmää.

Suorahaku on suosittu rekrytointimenetelmä etenkin silloin, kun kyseessä on johdon rekrytointi.

Toimeksianto alkaa asiakkaan tilanteen huolellisella alkukartoituksella, minkä pohjalta laadimme suunnitelman rekrytoinninprojektin toteuttamiseksi. Vahvan osaamisemme ansiosta löydämme sopivimman tekijän avoinna olevaan tehtävään.

Suorahakua ja headhuntingia tukevat rekrytointipalvelut

Sertifioidun psykologin tekemä psykologinen henkilöarviointi antaa vertailukelpoista ja puolueetonta tietoa siitä, kuinka hyvin työnhakija sopii kyseiseen tehtävään.

Arvio helpottaa rekrytointipäätöstä ja toimii onnistuneen henkilövalinnan tukena. Virherekrytoinnin riski pienenee, kun henkilön kyvyt, käyttäytymismallit, oppimispotentiaali, päätöksentekotyyli ja motivaatiorakenne tulevat analysoitua monipuolisesti ja luotettavasti.

Toimitamme henkilöarviot nopeasti, noin 4 työpäivän kuluessa. Tarkan, nykyaikaisen ja tehokkaan toimintamallimme ansiosta arviointi ei kestä kokonaista työpäivää.

 

 

Me HRS Advisorsilla olemme liiketoiminnan ja ihmismielen erityisosaajia.

Nopea ja ketterä rekrytointiyritys

Osumatarkkuutemme on korkea, eli löydämme sen, mitä olemme hakemassa. Emme tyydy vain etsimään uutta henkilöä lähteneen tilalle, vaan haluamme tarjota yritykselle rekrytoinnin myötä mahdollisuuden kasvuun ja kehitykseen.

Tarjoamme joustavia ja tehokkaita rekrytointiratkaisuja kaikilla toimialoilla. Meillä on toimialakokemusta sekä kotimaisista että kansainvälisistä organisaatioista. Henkilöstömme asiantuntijuus ulottuu rekrytointien lisäksi laajasti myös johtamisen, henkilöstön kehittämisen ja uraohjauksen saralle.