Rekrytointiyritys palveluksessasi!

Headhunting ja suorahaku - Olemme liiketoiminnan ja ihmismielen erityisosaajia

HRS Advisors on asiantunteva rekrytointiyritys ja palveluvalikoimastamme löytyy myös suorahaku ja soveltuvuusarvioinnit. Osaamisemme perustuu vahvaan liiketoiminnan ja ihmisen työkäyttäytymisen ymmärtämiseen ja näin ollen meiltä onnistuu vahvalla ammattitaidolla myös johdon suorahakuHeadhunting ja suorahaku palvelumme ovat saatavilla koko Suomen alueella.

Toimipisteemme sijaitsevat seuraavissa kaupungeissa:

  • Tampere
  • Espoo
  • Turku
  • Jyväskylä

Koska jokainen rekrytointi on uniikki, muotoutuu palvelumme kunkin toimeksiannon mukaan. Hoidamme osia rekrytointiprosessista tai huolehdimme kokonaisuudesta.

 

Suorahaku ja headhunting - Saatamme työnhakijat ja työnantajat yhteen

Menetelminä käytämme suorahakua, julkista hakua ja näiden yhdistelmää. Toimeksianto alkaa asiakkaan tilanteen huolellisella alkukartoituksella, minkä pohjalta laadimme suunnitelman rekrytoinninprojektin toteuttamiseksi. Vahvan osaamisemme ansiosta löydämme sopivimman tekijän avoinna olevaan tehtävään.

Sertifioidun psykologin tekemä psykologinen henkilöarvio antaa vertailukelpoista ja puolueetonta tietoa siitä, kuinka hyvin työnhakija sopii kyseiseen tehtävään. Arvio helpottaa rekrytointipäätöstä ja toimii onnistuneen henkilövalinnan tukena. Virherekrytoinnin riski pienenee, kun henkilön kyvyt, käyttäytymismallit, oppimispotentiaali, päätöksentekotyyli ja motivaatiorakenne tulevat analysoitua monipuolisesti ja luotettavasti.

Toimitamme henkilöarviot nopeasti, noin 4 työpäivän kuluessa. Tarkan, nykyaikaisen ja tehokkaan toimintamallimme ansiosta arviointi ei kestä kokonaista työpäivää.

Rekrytointiprosessin ulkoistaminen ammattilaisillemme tarkoittaa käytännössä sitä, että hoidamme prosessin alusta loppuun laadukkaasti ja sinä voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi ja liiketoimintaasi.

Nopea ja ketterä rekrytointiyritys

Osumatarkkuutemme on korkea, eli löydämme sen, mitä olemme hakemassa. Emme tyydy vain etsimään uutta henkilöä lähteneen tilalle, vaan haluamme tarjota yritykselle rekrytoinnin myötä mahdollisuuden kasvuun ja kehitykseen.

Tarjoamme joustavia ja tehokkaita rekrytointiratkaisuja kaikilla toimialoilla. Meillä on toimialakokemusta sekä kotimaisista että kansainvälisistä organisaatioista. Henkilöstömme asiantuntijuus ulottuu rekrytointien lisäksi laajasti myös johtamisen, henkilöstön kehittämisen ja uraohjauksen saralle.