130_sahkolaitos_logo_sininen_est

Tampereen Sähkölaitos -konserni on vahva alueellinen, lähes 130-vuotias energia-alan toimija, jonka omistaa Tampereen kaupunki. Konsernissamme työskentelee 390 henkilöä ja liikevaihtomme on 270 milj. euroa. Suurena energiayhtiönä vaikutamme toiminnallamme päivittäin satojentuhansien ihmisten arkeen ja hyvinvointiin. Työntekijöillemme tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä energia-alan kehityksen kärjessä.

Nykyisen asiakaspalveluyhteistyön vastuuhenkilön jäädessä äitiyslomalle, etsimme asiakaslähtöistä ja ketterää

PALVELUVASTAAVAA

työskentelemään monipuolisten asiakaspalvelun tehtävien parissa. Varmistat, että asiakaspalvelu, laskutus ja maksunvalvonta toimivat laadukkaasti ja yrityksemme tavoitteiden ja linjausten mukaisesti. Osallistut asiakaspalveluyhteistyön ohjausryhmätyöskentelyyn, vastaat asiakaspalvelun prosessien sujuvuudesta ja panostat jatkuvasti asiakkaamme palvelukokemukseen.  Olet lämminhenkinen linkki Tampereen Sähkölaitoksen ja asiakkaamme välillä, siksi vastuullisuus, palveluhenkisyys ja aktiivisuus ongelmanratkaisussa on sinulle luontevaa. Odotamme sinulta myös itsenäistä työotetta, rohkeutta asioiden edistämiseen ja kykyä saattaa tehtävät päätökseen, sillä olet avainhenkilö asiakaslähtöisen toimintatavan varmistamisessa.

Haluamme työkaverin, jolla on useamman vuoden kokemus vastuullisista asiakaspalvelutehtävistä, myyntihenkisyyttä sekä aitoa halua kehittää palvelukokemustamme entistä asiakaslähtöisempään suuntaan. Tässä sinua auttavat tehtävään soveltuva koulutus, erinomaiset tietotekniset valmiudet sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito. Arvostamme energia-alan tuntemusta ja aiempaa työkokemusta asiakaskokemuksen kehittämiseen liittyvissä tehtävissä. Hyvien yhteistyötaitojesi ansiosta tiimityöskentely ja sidosryhmäyhteistyö on sinulle luontevaa ja säilytät positiivisuutesi myös kiireessä sekä nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn ammattitaitoisessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden tutustua Tampereen Sähkölaitokseen työnantajana määräaikaisen työsuhteen myötä. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet sekä mahdollisuudet oman ammattitaidon kehittämiseen. Työntekijämme ovat meille tärkeitä, koska heidän osaamisensa ja hyvinvointinsa varaan perustuu kaikkien toimintojemme ja tuotteidemme laatu. Pääset kasvattamaan osaamistasi yhdistämällä aiemman kokemuksesi energia-alan muuttuvaan toimintaympäristöön edistyksellisen ja kehitysmyönteisen työnantajan riveissä. Lue lisää tarjoamistamme henkilöstöeduista tästä.

Oletko sinä etsimämme asiakaspalvelun ammattilainen? Kerro meille itsestäsi ja hae tätä mielenkiintoista tehtävää osoitteessa www.sahkolaitos.fi viimeistään 23.9. Liitä hakemukseesi CV:si palkkatoiveineen. Toivomme, että valittu henkilö aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian, siksi haastattelemme potentiaalisia henkilöitä jo hakuajan puitteissa. Hae siis tehtävää nyt!

Lisätietoja tehtävästä antavat yhteistyökumppanimme HRS Advisorin Kristiina Lehmus, p. 050 396 4686 sekä pe 14.9. kello 9-11 Sähkölaitoksen Yksityisasiakkuudet -osaston päällikkö Susanna Uusi-Erkkilä, p. 050 591 1223.

HAE TYÖPAIKKAA TÄSTÄ

Share This
hibaby