Moosedog Oy on turkulainen patenttitoimisto, joka tarjoaa kaikki IPR-palvelut avaimet käteen-periaatteella. Palvelutuotteitamme ovat mm. teollisoikeuksien (patentit, tavaramerkit, mallisuojat) hakeminen ja hallinnointi, ennakkouutuustutkimukset, innovaatio-workshopit sekä patenttien kaupallistaminen. Moosedog on tehnyt viimeisten vuosien aikana satoja patentointiselvityksiä eri teknologia-aloille sekä rakentanut kymmenille yrityksille merkittävän patenttisalkun. Yrityksen toiminta alkoi 2011 ja viime vuodet ovat olleet vahvan kasvun aikaa. Tällä hetkellä Moosedogissa työskentelee viisi henkilöä, liikevaihdon ollessa yli 1 MEUR.

 

moosedog_logo_300dpi_rgb

 

 

 

Toimintamme edelleen kasvaessa haemme joukkoomme Sinua

Patenttiassistentti

Monipuolinen tehtäväsi koostuu mm. asiakkaidemme, ulkomaisten asiamiesten ja viranomaisten kanssa käytävän kirjeenvaihdon hoitamisesta ja case-tietokantamme ylläpidosta. Huolehdit myös määräaikavalvonnasta ja muodollisten asiakirjojen hallinnoinnista sekä vastaat yleisten toimistorutiinien sujumisesta. Tehtäväkenttääsi kuuluu lisäksi asiakirjojen kieliasun oikeellisuudesta huolehtiminen.

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa opisto/korkeakoulutason koulutusta (esim. HSO-sihteeri, kielenkääntäjä tms.). Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista sekä itsenäistä, tarkkaa ja laatuhakuista työskentelyotetta. Kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä muun kielitaidon laskemme eduksi.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn, kivat työkaverit sekä hyvät kehittymis-, koulutus- ja vaikutusmahdollisuudet. Pääosin koulutus tapahtuu työssäoppimisen kautta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa Rainer Carpelan (040 5533 759) HRS Advisorsista. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 12.02.2017 mennessä oheisen linkin kautta

 

Jätä hakemus

Share This