ouman_logo

 

Ouman Oy on suomalainen johtava kiinteistöautomaation asiantuntijayritys. Liiketoimintamme koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta. Suunnittelemme ja valmistamme asiakasräätälöityjä lämmityksen ja ilmanvaihdon säätimiä laitevalmistajille, myymme Ouman rakennusautomaatiotuotteita automaatiourakoitsijoille ja tarjoamme kiinteistönomistajille energiatehokkuuspalveluita. Toimimme Pohjoismaissa, Baltiassa ja Venäjällä yhteensä 17 toimipisteessä. Ouman-konsernin liikevaihto on 33 miljoonaa euroa ja yritys työllistää yhteensä 250 henkilöä.

 

Etsimme Oumanin Kempeleen tuotekehitysyksikköön Sinua

 

PILVIPALVELUASIANTUNTIJA

 

Tehtävässä vastaat Oumanin asiakkailleen tarjoamien kiinteistöautomaation etäkäyttöön ja –hallintaan suunniteltujen verkkopalveluiden ja tietoliikenneratkaisujen varmuudesta, kehittämisestä ja ylläpidosta tilanteessa, jossa asiakaskuntamme on vahvassa kasvussa. Olet osa neljän hengen tiimiä, joka toimii yhteistyössä tuotekehityksen, asiakasrajapintojen ja teknisen tuen kanssa.

Odotamme Sinulta teknistä koulutustaustaa sekä vahvaa kokemusta ja asiantuntijuutta keskitettyyn palvelimeen perustuvien webpalvelujen arkkitehtuurista ja niissä käytettävistä teknologioista, erityisesti servereiden backendin ja tietoliikenneratkaisujen osalta. Olet tottunut työskentelemään Windows- ja Linux-palvelimien, SQL-tietokantojen, .Net, C# ja VisualStudion kanssa. Eduksi katsomme kokemuksen uusimmista server front end –teknologioista. Olet yhteistyökykyinen ja haluat kasvaa ja kehittyä asiantuntijana kiinteistöjen automaatioon ja energiatehokkuuteen erikoistuneessa kotimaisessa konsernissa. Edellytämme sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen ja monipuolisen työn rakennusautomaatioalan vakavaraisessa ja kotimaisessa yrityksessä huipputuotteiden parissa. Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja kannustavan työyhteisön tuen.
Tutustu yhtiöömme ja tuotteisiimme kotisivuillamme www.ouman.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat valinnassa avustavat Rainer Carpelan p. 040 553 3759 ja Viivi Naatula p. 044 373 2003 HRS Advisors Oy:stä. Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 27.9.2015 mennessä oheisen linkin kautta

Jätä hakemus

Share This