Julkaisutiedot:www.hrsadvisors.fi, www.linkedin.com, www.monster.fi     

Logo

 

 

 

Scanmikael Oy on vuonna 2001 perustettu julkisten tilojen lasisten taite- ja siirtoseinäjärjestelmien sekä toimistoseinien valmistaja ja suunnittelija. Olemme markkinajohtaja Suomessa ja viemme tuotteitamme Pohjois-Amerikkaan, Aasiaan ja Eurooppaan. Olemme osa Duuri Oy:n omistamaa PRP-yhtiöitä.

Haemme Helsingin toimistollemme tilanjakajien kotimaan projektimyyntiin tavoitteellista myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaista.

Projektimyyntipäällikkö

Vastaat kotimaan kohteiden asiakasvastuullisesta projektimyynnistä ja tarjouslaskennasta Etelä-Suomen alueella. Uusasiakashankinnan lisäksi osa tehtävääsi on asiakassuhteiden kehittäminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia sosiaalisia vuorovaikutustaitoja ja ammattimaista otetta B2B-myyntityöhön. Arkkitehtien ja rakennusliikkeiden ostajien lisäksi puhut samaa kieltä työmaahenkilöstön kanssa. Kaipaamme riveihimme oma-aloitteista, tuloshakuista, myyntinäyttöjä jo kerännyttä, yrittäjähenkistä myyjää, jolla on rakennusalan tuntemusta. Ruotsin ja englannin kielitaito katsotaan työnhakijalle eduksi.

Työsi tukena sinulla on ammattitaitoiset kannustavat kollegat, innovatiiviset työkalut sekä alan vahva osaaminen ja tietämys. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi ja kilpailukykyisen palkan.

Lisätietoja tehtävästä antavat rekrytoinnissa avustavan HRS Advisorsin Pia Paavilainen puh. 050 305 9217 ja Scanmikaelin yksikön päällikkö Joni Kaski puh. 044 521 9826 (mieluiten 17.8. klo 14–16 tai 24.8. klo 14–16) 

Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 27.8.2015 mennessä. Katso lisätietoja myös www.scanmikael.com ja www.duurigroup.com.

 

Jätä hakemus

Share This