senop_logo_320px

Senop Oy kehittää ja valmistaa luotettavia laitteita turvallisuus- ja puolustusalan tarpeisiin. Laitteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa osaamisella, jonka takana on yli 75 vuoden perinteet. Ne on testattu äärimmäisissä kenttäolosuhteissa ja ne säilyvät toimintakuntoisina ympäristöolosuhteista riippumatta. Kylmyys, kuumuus, kosteus, pöly, tuuli tai korkeus ei rajoita tuotteiden käyttöä. Systemaattinen toimintatapamme ja pitkä kokemuksemme tekevät meistä yhden parhaista ääriolosuhteiden asiantuntijoista.

Haemme Senop Oy:n toimipisteeseen Kangasalle

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat tehtävässä asiakasprojektien johtamisesta tavoitteiden mukaisesti. Olet mukana tarjousvaiheen konseptisuunnittelussa ja tarjousten teknisessä valmistelussa. Lisäksi osallistut oman tuoteperheen, Arctic Foxin, kehitystyöhön ja asiakaskohtaisen kokonaisuuden määrittelyyn.

Menestyminen tehtävässä vaatii kokemusta projektijohtamisesta ja hyvää sähköjärjestelmien tuntemusta. Osallistut sähkösuunnittelun sekä testauksen toteuttavien yhteistyökumppaneiden projektikohtaiseen ohjaukseen, seurantaan ja yhteistyön kehittämiseen. S2 sähköpätevyys katsotaan eduksi.

Arvostamme hyviä neuvottelu- ja kommunikointitaitoja sekä oma-aloitteista ja ratkaisuhaluista työskentelyotetta. Työ edellyttää toimimista kansainvälisessä toimintaympäristössä ja matkustamista kotimaassa ja ulkomailla.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä sekä osaavan tiimin tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Tolvanen 040 773 8847. Hae tehtävää 22.6.2017 mennessä.

Senop Oy kuuluu Patria -konserniin. Kehitämme tuotteita ja toimimme järjestelmäintegroijana puolustuksen, turvallisuuden ja teollisuuden tarpeisiin. Liikevaihtomme oli vuonna 2016 noin 40 MEUR ja henkilöstöä on yhteensä noin 60 neljällä paikkakunnalla.

 

Hae tehtävää tästä

Share This
hibaby