Koulutusrahasto on työmarkkinaosapuolten (työnantaja- ja työntekijäjärjestöjen) hallinnoima rahasto, jonka tehtävänä on vauhdittaa ammatillisen osaamisen uudistumista myöntämällä tukea ammatilliseen koulutukseen ja kehittymiseen. Rahaston tehtävänä on lisäksi tiedottaa etuuksista, antaa neuvontapalvelua ja tehdä ehdotuksia toimialaansa koskevan lainsäädännön kehittämisestä. Vuonna 2017 aikuiskoulutustukea maksettiin 24 356 henkilölle yhteensä 188,3 milj. euroa ja ammattitutkintostipendejä 24 588 henkilölle yhteensä 9,9 milj. euroa.

Työmarkkinakeskusjärjestöt ovat esittäneet Koulutusrahaston ja Työttömyysvakuutusrahaston yhdistämistä Työllisyysrahastoksi 1.1.2019 alkaen. Yhdistyminen edellyttää lakimuutoksia, joita koskeva hallituksen esitys on parhaillaan käsittelyssä eduskunnassa. Yhdistymisen tavoitteena on tarjota tehokasta ja entistä korkealaatuisempaa palvelua kaikille rahaston asiakkaille.

 

Tutustu toimintaamme: https://www.koulutusrahasto.fi/files/1015/2586/6020/Koulutusrahaston_vuosikertomus_2017.pdf

 

 

KR_logo_rgb (002)

 

 

Etsimme nyt Sinua kokenut,

 

Projektipäällikkö

 

määräaikaisiin projektitehtäviin 31.3.2020 saakka.

 

Tehtävässäsi vastaat kansallisen tulorekisterin käyttöönottoa valmistelevan projektin hallinnasta Koulutusrahastossa. Kansallisen tulorekisterin käyttöönotto tulee vaikuttamaan Koulutusrahaston prosesseihin, jotka koskevat etuustietojen ilmoittamista rekisteriin sekä palkka- ja etuustietojen hyödyntämistä rekisteristä. Tehtäviisi kuuluu projektin vetäminen projektisuunnitelman mukaisesti ja keskeisenä osana on yhteistyö kansalliseen hankkeeseen osallistuvien sidosryhmien sekä ohjelmistotoimittajan kanssa. Projektin suunnittelun ja seurannan ohella osallistut Koulutusrahaston etuuskäsittelyn prosessien ja etuuskäsittelyohjelmiston kehittämiseen sekä saat vastuullesi myös muita projekteja.

 

Ketä me etsimme? Odotamme sinulta vankkaa aikaisempaa kokemusta projektipäällikön tehtävistä. Arvostamme erityisesti kokemusta ICT-projekteista ja järjestelmäintegraatioista sekä aikaisempaa näyttöä onnistuneista projekteista. Projektinhallintakoulutus ja/tai -sertifikaatit (esim. IPMA) katsotaan eduksi. Tulet menestymään tehtävässä itsenäisen ja suunnitelmallisen työskentelyotteen, erinomaisten organisointi- ja vuorovaikutustaitojen sekä aktiivisen ja innostuneen kehittämisotteen avulla. Lisäksi sinulla tulee olla kykyä suurten kokonaisuuksien hallintaan sekä analyyttiseen ajatteluun.

 

Liity joukkoon! Helsingin ytimessä Kansakoulukujalla sijaitsevassa toimistossamme on kodikas, välitön ja lämmin tunnelma. Olemme noin 45 hengen yhteisö, jossa ei ole siiloja tai toimintaa jarruttavaa hierarkiaa. Toimintakulttuurimme kannustaa itsenäiseen vastuunkantoon, joten joka asiaan ei tarvitse pyytää lupaa, eikä asioiden eteneminen tyssää ison koneiston rattaisiin. Perustamme toimintamme luottamukseen; määrittelemme yhdessä työsi tavoitteet, jonka jälkeen luotamme, että tiedät itse parhaimmin, kuinka nuo tavoitteet saavutetaan. Esimiehen sekä kollegoiden tuki ja sparrailumahdollisuus on toki aina käytettävissäsi. Haluamme pitää osaajistamme hyvää huolta ja edistämme työhyvinvointia satsaamalla arjen sujuvuuteen sekä kattaviin työsuhde-etuihin. Meillä on käytössä liukuva työaika ja hyödynnämme myös etätyömahdollisuutta laajasti.

 

Kiinnostuitko tehtävästä? Tiedusteluihisi vastaa rekrytointikumppanimme HRS Advisors Oy:n Erika Palomäki 040 937 2217. Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 27.5.2018 mennessä.

 

 

JÄTÄ HAKEMUS TÄSTÄ