Julkaisutiedot: Helsingin Sanomat, www.hrsadvisors.fi, www.monster.fi, www.linkedin.fi

 

 

EP-Logistics

 

EP-Logistics Oy on logistiikan suunnittelu- ja konsultointipalveluja tarjoava yritys. Toimintamme kattaa logistiikan suunnittelun niin teollisuudessa, kaupassa, satamissa kuin myös julkisella sektorilla. Viidenkymmenen toimintavuoden aikana hioutuneet palvelumme ulottuvat logistiikkastrategioiden kehittämisestä ratkaisujen käytännön toteutukseen. Joukossamme on kaikkiin logistiikan, materiaalitoimintojen sekä logistiikan tietojärjestelmien keskeisiin kehitysasioihin perehtyneitä asiantuntijoita. Suuri osa suomalaisista kaupan ja teollisuuden logistiikkajärjestelmistä, materiaalinkäsittelyratkaisuista, varastoista ja satamista on ammattitaitoisen henkilökuntamme kehitystyön ja suunnittelun tulosta. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingissä. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.ep-logistics.fi.

Etsimme asiantuntevaan joukkoomme Sinua

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, LOGISTIIKAN TIETOJÄRJESTELMÄT

Vastaat asiakkaidemme järjestelmähankintaprojektien laadukkaasta läpiviennistä. Huolehdit projekteihin liittyvistä valmistelu- ja toteutusvaiheista: määrittely, kuvaaminen, dokumentointi, toimitusvalvonta, testaus, käyttöönotto. Asiakkaillemme olet luotettava ja asiantunteva yhteyshenkilö. Projektipäällikkyytesi ohella tuot muihin toimeksiantoihimme osaamistasi projektiryhmän jäsenen roolissa. Olet asiakasrajapinnassa vakuuttava, joten pystyt luontevasti myös myymään osaamistamme ja palveluitamme.

Odotamme valittavalta henkilöltä monipuolista kokemusta logistiikan tietojärjestelmähankkeista ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakokonaisuuksien nopeaa omaksumiskykyä sekä yhteistyökykyistä ja joustavaa otetta. Toisaalta ymmärrät, että järjestelmähankkeet vaativat myös määrätietoisuutta ja sitkeyttä. Suullinen ja kirjallinen ilmaisusi on sujuvaa suomen ja englannin kielellä.

Tarjoamme itsenäisen ja ammatillisia haasteita sekä kehittymismahdollisuuksia tarjoavan tehtäväkentän logistiikka-alan asiantuntijayhteisössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisors Oy, Pia Paavilainen, puh. 050 3059 217. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 7.12.2015 mennessä

HAE TEHTÄVÄÄ

 

Share This