Projektipäällikkö

Pivatic Oy on maailmanlaajuinen automatisoitujen ohutlevyosien tuotantolinjojen suunnittelu-, valmistus-, myynti- ja huoltoyhtiö. Pivatic palvelee asiakkaitaan toimitusten jälkeen varaosa-, huolto-, retrofit- ja modernisointipalveluissa järjestelmien koko elinkaaren ajan. Yrityksen palveluksessa on yli 65 työntekijää tehtaallamme Hyvinkäällä. Tuotannosta yli 90 % menee vientiin. Pivatic Oy on osa Ursviken Group Oy:tä ja sisaryhtiömme Ursviken Technology AB sijaitsee Ruotsissa. Tärkeimmät markkina-alueemme ovat Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa.

Haemme nyt uusia osaajia joukkoomme palvellaksemme asiakkaitamme entistäkin paremmin sekä vastataksemme toimitusten kasvuun. Tule osaksi ammattitaitoista ja rentoa työyhteisöämme, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ammatillisesti, olitpa sitten urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä. Tutustu meihin lisää ja katso avoimet työpaikkamme osoitteessa www.pivatic.com.

 

Nyt etsimme Sinua

Projektipäällikkö / Project Manager

Vahvistamaan toimituskykyämme vahvassa kasvussamme.

Tehtävässä vastaat korkeasti automatisoitujen linjaratkaisujen toimituksesta ja siihen liittyvästä viestinnästä sisäisesti sekä asiakkaan kanssa. Olet avainroolissa projektien aikataulutuksessa, koordinoinnissa ja asiakaskontaktissa sekä teknisen tiedon kokoamisessa yhteistyössä osaavan suunnittelutiimin kanssa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin tuotannon, insinööritiimin kuin asiakaspalvelun kanssa, ja tarvitsetkin vankkoja neuvottelu- ja dokumentaatiotaitoja. Sinulla on kykyä tarkkaan ja pitkäjänteiseen työskentelyyn, ja hyvät yhteistyötaidot. Toimitusprojektit ovat kansainvälisiä ja työpäiväsi ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Tehtävässä pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi kokonaisvaltaisesti laitetoimituksen eri osa-alueilla.

Toivomme sinulta

  • aiempaa kokemusta kone- ja laitetoimitusten projektijohtamisesta ja hallinnasta
  • vahvaa ohjelmisto- ja automaatio-osaamista
  • hyvää englannin kielen taitoa
  • soveltuvaa insinöörikoulutusta

Eduksi katsotaan

  • osaaminen ja kokemus logistiikasta
  • vahva osaaminen mekatroniikasta
  • muu kielitaito, varsinkin saksan kieli

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena osana kasvavaa kansainvälistä yritystä. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kattavat henkilöstöedut ja mukavan työyhteisön. Työtehtävä on vakinainen ja kokopäiväinen.

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa CTO Mika Virtanen, 050 328 2437 ja HRS Advisorsin konsultti Krister Botell, 050 304 2410.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 20.10. mennessä.

 

Hae tästä / Apply here

 

English summary

Pivatic Oy is looking for an experienced project manager. In this position, you are responsible for the delivery of highly automated line solutions and related communications internally and with the customer. You play a key role in project scheduling, coordination and customer contact, as well as gathering technical information in collaboration with a competent design team. You’ll work closely with production, the engineering team and customer service, and you need great negotiation skills and solid documentation skills. Delivery projects are international and your work is versatile. To succeed, you’ll need to have experience and knowledge in:

  • project management and administration of machinery and equipment deliveries
  • software and automation
  • Appropriate engineering education

In addition, you’ll need to have appropriate engineering education. You might also have knowledge and experience about logistics or mechatronics. Language skills are a great asset (eg. German, French, Spanish)

For further information please contact CTO Mika Virtanen, +35850 328 2437 or HRS Advisors consultant Krister Botell, +35850 304 2410. Submit your application (in English or in Finnish) with salary expectation at latest 20th October.