TOAS vuokraa ja rakennuttaa jo 60 vuoden kokemuksella opiskelijoille koteja. Tarjoamme opiskelijoille kohtuuhintaista ja tasokasta asumista hyvällä sijainnilla.  Toimimme edelläkävijänä uusien asumiseen liittyvien palvelujen kehittämisessä ja tavoitteenamme on opiskelijoiden elämän ja asumisen helpottaminen. TOASilla on Tampereella yli 60 asuntokohdetta, joissa on noin 6 400 asuntoa ja noin 10 000 asuntopaikkaa.

 Rakennamme tulevaisuuden opiskelijakaupunkia. 

Etsimme nyt Tampereelle, Suomen vetovoimaisimpaan opiskelijakaupunkiin, TOAS:n monipuolisiin rakennushankkeisiin

RAKENNUTTAJA-ASIANTUNTIJAA 

Vastaat osaltasi hankkeiden läpiviennistä ja toimit tilaajan edustajana rakennushankkeissa. Hankkeet ovat pääosin uudis-, ja korjausrakennushankkeita, mutta myös muita kehityshankkeita. Yksi isoimmista tehtävistäsi tulee olemaan TOAS Hippostalon allianssityöskentely, jossa toimit allianssin projektiryhmän jäsenenä. Raportoit hankekehitysjohtajalle työskennellessäsi tiiviisti kiinteistöosaston rinnalla. Pääset mukaan mielenkiintoisiin ja innovatiivisiin projekteihin kehittämään tulevaisuuden opiskelija-asumista.

Koulutustaustasi on tehtävään soveltuva AMK- tai DI- tutkinto. Sinulla on jo kokemusta rakennuttamistehtävistä ja talonrakentamisesta. Olet innostunut uusimpien teknologioiden sekä menetelmien hyödyntämisestä ja haluat olla edelläkävijä alallasi. Toimintojen kehittäminen ja jatkuva parantaminen on lähellä sydäntäsi.

TOAS:n energisessä työyhteisössä on 22 henkilöä, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä keskenään ja päätöksenteko on lähellä. Työyhteisössämme vallitsee välitön ja avoin ilmapiiri. Työtä tehdään yhdessä hyvällä sykkeellä ja työyhteisö näkee oman toimintansa tärkeänä Tampereella asuvien opiskelijoiden kotien rakentamisessa, ylläpidossa ja vuokraamisessa.

Lisäätietoja tehtävästä saat TOAS Juhani Puhakka 040 516 1821 tai HRS Advisors, Tarja Kohtamäki 0400 797 453. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 28.10.

 

Hae tehtävää tästä

Share This
hibaby