Juvenes logo

Haetko uusia haasteita ravintola-alan esimiestehtävien parissa?

Onko henkilöstöjohtaminen intohimosi?

Ymmärrätkö numeroiden päälle ja omaat taloudellista pelisilmää?

Kuuletko Suomen valovoimaisimman palveluyrityksen kutsuvan sinua?

Haemme Lahden uuteen toimipisteeseemme, Ravintola Kiveen, tavoitteellista ja palveluhenkistä

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan ravintolan tulosvastuullisesta toiminnasta sekä henkilöstön johtamisesta. Olet vahvasti mukana caterig- ja juhlapalvelujen suunnittelussa ja niiden kehittämisessä. Luot ja ylläpidät aktiivisesti yhteistyösuhteita, markkinoit Juveneksen palveluja yhteistyökumppaneille sekä osallistut tarjousten tekoon ja myyntineuvotteluihin. Johdat joukkuettasi esimerkilläsi, etkä pelkää hypätä puikkoihin tilanteen sitä vaatiessa. Esimiestyössä arvostat tuloshakuisuutta, reiluutta ja jämäkän valmentavaa otetta.

Meidän porukkaan istuu parhaiten tekijätyyppi, joka on intohimoinen ravintola-alan ekspertti ja muutosmyönteinen ihmisten kannustaja. Johdat varmaotteisesti tiimiäsi ja organisoit taitavasti toimintaa jopa kiireen keskellä. Innostut siitä, kun ylität tavoitteet ja kulut pysyvät näpeissäsi.

Parhaat eväät menestymiseen tässä tehtävässä antavat vankka ja monipuolinen kokemus ravintola-alan esimiestehtävistä sekä lounasravintola- ja juhlapalvelukonseptien tuntemus. Arvostamme myös ravintola-alan ammatillista koulutusta (AMK), suurtalous- ja ateriapalveluiden tuntemusta, hyviä it-taitoja sekä englannin kielen osaamista. Haemme Juvenes-henkeä omaavaa henkilöä, emmekä ansioluetteloa, joten edellytyksemme eivät ole kiveen hakattuja. Voisit aloittaa tehtävässä 1.9.2018 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Kerro meille, millainen Kivenpyörittäjä sinä olisit. Hae tätä mielenkiintoista tehtävää osoitteessa www.hrsadvisors.fi viimeistään 10.6.2018. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Lisätiedot: HRS Advisors, Kristiina Lehmus, 050 3964 686.

HAE TÄSTÄ

Juvenes-Yhtiöt Oy on monialainen palveluyritys, joka tuottaa ravintola- ja kahvilapalveluita, juhla-, kokous- ja saunapalveluita sekä kioskipalveluita. Juveneksessa työskentelee 230 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2016 oli 17 miljoonaa euroa.

Haluamme olla asiakkaillemme paras kumppani. Panostamme jatkuvaan palveluidemme kehittämiseen ja korkeaan laatuun. Vahva ammattitaito ja kokemus yhdistettynä parhaaseen parempaan palveluun ja uusimpiin järjestelmiin tekevät meistä kumppanin, jonka kanssa onnistuu ja johon voi luottaa niin arjessa kuin juhlassakin.

Share This