Unica Oy on Turun yliopiston ylioppilaskunnan omistaman Universtas Oy:n ja Fazer Food Services Oy:n perustama ja omistama yritys. Unican liikevaihto v. 2018 oli 8,7 miljoonaa euroa, sillä on 11 ravintolaa ja yli 80 vakituista työntekijää. Opiskelija- ja henkilöstöruokailun ohella Unica tarjoaa myös tilausravintola- ja juhlapalveluita niin yliopistoalueella ja Kupittaan kampuksella kuin niiden ulkopuolellakin. www.unica.fi

Toimintamme kasvaessa etsimme nyt energiseen joukkoomme Turkuun

 

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ

 

Tehtäviisi kuuluu ravintolasi toiminnan itsenäinen pyörittäminen. Raportoit suoraan toimitusjohtajalle ja kuulut ravintolapäälliköistä koostuvaan johtoryhmään. Vastaat toimintasuunnitelman ja budjetin laadinnasta, toteuttamisesta ja raportoinnista annetun tulostavoitteen ja aikataulun mukaisesti.  Ravintolapäällikkönä huolehdit asiakastyytyväisyyden toteutumisesta ja siihen liittyvästä seurannasta. Perehdytät, resursoit ja organisoit ravintolan toimintaa eri vuodenaikoina. Esimiehenä motivoit tiimiäsi parhaaseen mahdolliseen asiakaspalveluun sekä herkullisen ja terveellisen ruuan tarjontaan.

Odotamme Sinulta restonomin koulutusta sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Tulet toimeen englannin kielellä, ruotsin kielen taito on plussaa. Olet yritteliäs, energinen ja innostunut ruoka-alasta. Toimit tilannejoustavasti ja jämäkästi. Hallitset tietotekniikan, keräät mielelläsi ideoita ja kehität uutta. Esimiehenä ja työkaverina olet yhteistyökykyinen ja innostava.

Tarjoamme Sinulle työpaikan, jossa on mahdollisuus käyttää hyödyksi monipuolista osaamistasi ja kehittyä ruokapalveluiden ammattilaisena edelleen, yhdessä asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Työpaikkana Unica on paikallinen ja kasvava yritys, jossa työntekijöitä arvostetaan. Meillä viihdytään ja se näkyy myös asiakastyytyväisyydessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola, puh. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 25.4. klo 9-11 ja 3.5. klo 15-17. Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi sekä palkkatoivomuksesi 5.5.2019 mennessä oheisen linkin kautta:

HAE TÄSTÄ

Share This