Vuonna 1987, Red Bull ei pelkästään lanseerannut uutta tuotetta, vaan perusti kokonaan uuden kategorian; Energiajuomat, mitä se on siitä lähtien johtanut. Tänä päivänä Red Bull työllistää yli 11000 henkeä yli 170 eri maassa, myyden lähes 7 miljardia tölkkiä joka vuosi. Red Bullin maailma tarjoaa sinulle mahdollisuuden käyttää taitojasi ja intohimoasi sekä kehittää itseäsi. www.redbull.com

red bull logo

Haemme nyt Keski- ja Itä-Suomen alueelle, Sinua

 

RED BULL STRIKER/ MYYNTIEDUSTAJA    

 

Tehtävänäsi on myynnin ja peiton kasvattaminen alueesi vähittäiskauppojen kanssa. Varmistat, että alueesi vähittäiskaupat ovat Red Bull ”Perfect Store” -konseptin mukaiset. Solmit loistavia asiakassuhteita ensiluokkaisen asiakaspalvelun ja energiajuomakategorian tuntemuksen kautta. Vastaat oman alueesi asiakaskäynneistä ja varmistat tuotteiden saatavuuden ja näkyvyyden. Huolehdit kampanjoiden sopimisesta ja toteutuksesta kauppatasolla sekä ketjukampanjoiden erinomaisesta toteutuksesta alueellasi. Hoidat myös POS-materiaalien esillepanon.

Odotamme sinulta konkreettista näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä. Sinulla on aitoa intohimoa myyntityöhön ja asiakaspalveluun sekä kykyä tunnistaa lisämyyntimahdollisuuksia. Osaat kommunikoida ja neuvotella sujuvasti suomen kielellä. Sinulla on erinomaiset ajanhallinta- ja organisointikyvyt sekä yrittäjähenkinen ja positiivinen asenne. Tunnet aitoa intohimoa myyntityöhön ja asiakaspalveluun. Tunnet Suomen päivittäistavarakaupan rakenteen, työkokemus impulssituotteiden parissa on eduksi. Olet tottunut liikkumaan ja sinulla on ajokortti.

Tarjoamme sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen aidosti mielenkiintoisessa toimintaympäristössä. Saat loistavat työkaverit tsemppaamaan sinua päivittäisessä työssäsi. Pääset työskentelemään upeiden brändituotteiden parissa ja tarjoamme kilpailukykyiset edut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola puh. 040 775 6150. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 21.11.2018 oheisen linkin kautta.

HAE TÄSTÄ LINKISTÄ

Share This
hibaby