bacardi

 

 

 

Bacardi Limited on perheomisteinen yritys ja maailman suurin yksityisomisteinen alkoholiyhtiö. Yritys on perustettu vuonna 1862 ja nykyään se työllistää lähes 6000 työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa ammattilaista ympäri maailman. Bacardilla on yli 200 maailmankuulua tuotemerkkiä ja sen tuotteita myydään yli 150 markkina-alueella. Bacardin toimintaa ohjaavat vahvasti sen arvot ja perheomisteisen yrityksen yrittäjähenkisyys. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Bermudassa. Bacardi-Martini Finland on osa Bacardi Limitediä.

Bacardi-Martini Finland etsii nyt Pohjois/ Länsi -Suomeen Regional Account Manageria, jonka tehtävänä on vastata myyntitoimenpiteiden toteuttamisesta omalla alueellaan.

Vastuullasi on yhteydenpito ja tuotteidemme myynti alueesi avain-asiakkaille. Vastaat myös siitä, että brändillämme on hyvä näkyvyys alueen merkittävissä anniskelu- ja tukkumyyntipaikoissa. Koulutat lisäksi baarimestareita sekä tukkukauppiaita tuotteidemme osalta. Raportoit tehtävässäsi Suomen toimintojen vetäjälle. Sijoituspaikkanasi voi olla esimerkiksi Tampere tai Jyväskylä.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on hyvä olla tuntemusta ravintolamaailmasta ja Suomen anniskeluketjuista. Etsimällämme henkilöllä on myös näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä sekä asiakassuhteiden hoidosta. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on tehtävässä menestymisen edellytys ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi. Sinun tulee olla hyvä tiimipelaaja, mutta kyetä myös itseohjautuvaan ja tavoitehakuiseen työskentelyyn. Omaat kaupallisen ajattelutavan, haluat tehdä tulosta ja osaat keskittyä olennaiseen. Motivoidut siitä, että suoritustasi mitataan ja palkitaan selkeän etukäteen määritellyn tavoitemallin mukaan. Mikäli haluat lisäksi jatkuvasti parantaa suoritustasi ja innostut aidosti mahdollisuudesta työskennellä juuri Bacardilla, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Bacardi tarjoaa mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisessa tehtävässä, maailman kuulujen brändien parissa. Pääset näköalapaikalle globaalin yritykseen ja osaksi nuorekasta sekä mukavaa tiimiä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 18.9.2015 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat Toni Koskinen (040 742 7525) ja Liisa Möttönen (050 514 9536) HRS Advisors Oy:stä.

 

Jätä hakemus

Share This