Takeda_Logo_Outline_RGB

 

Takeda on japanilaislähtöinen lääkeyhtiö, joka toimii maailmanlaajuisesti yli 70 maassa ja sen liikevaihto on yli 14 miljardia euroa. Yhtiö panostaa vahvasti tutkimukseen ja kehitykseen sekä onkologian että tulehduksellisten suolistosairauksien alueilla. Takeda Oy on Takeda -konsernin suomalainen tytäryhtiö. Paikallisesti olemme kymmenen suurimman lääkemarkkinoijan joukossa tuotevalikoimamme kattaessa erikoissairaanhoidon lääketarpeiden lisäksi monia suomalaisille tuttuja sekä resepti- että itsehoitolääkkeitä. Henkilöstömme kokonaishyvinvointi on meille tärkeätä, TakedaFIT ohjelmamme kannustaa meitä monipuoliseen yhdessä tekemiseen myös yli maarajojen. Lisätietoa Takedasta voit hakea nettiosoitteista www.takeda.com ja www.takeda.fi.

Etsimme Quality Assurance & Regulatory Affairs -organisaatioomme Sinua laillistetun proviisoritutkinnon suorittanut

REGULATORY SPECIALIST

 

Vastuullesi kuuluu myyntilupatoimintoon ja laatuprosesseihin liittyviä työtehtäviä. Toimit tarvittaessa vastuunalaisen johtajan sijaisena. Osallistut myyntilupastrategiamme mukaisesti lääkevalmisteidemme myyntilupaelinkaaren eri vaiheisiin aina myyntilupien hakemisesta niiden ylläpitämiseen. Toimenkuvaasi kuuluu myös pakkausmateriaaliprosessiin ja lääketurvatoimintaan liittyviä tehtäviä. Ylläpidät laatujärjestelmäämme ja huolehdit toimintamme laadun jatkuvaan parantamiseen liittyvien toimenpiteidenseurannasta. Teet tiivistä yhteistyötä viranomaisten ja yrityksen oman organisaation kanssa niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Odotamme Sinulta 3-5 vuoden kokemusta myyntilupatehtävistä sekä myyntilupalainsäädännön ja -vaatimusten hyvää tuntemusta. Olet työotteeltasi itsenäinen ja otat omistajuuden vastuullesi kuuluvista tehtävistä. Tehtävässä tarvitset sujuvia viestintätaitoja, erittäin hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa sekä riittävää ruotsin kielen taitoa. Vastuunalaisen johtajan sijaisena toimiminen edellyttää proviisorin koulutusta. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kehittävä ote työhön ja haluat itsekin kehittyä alasi ammattilaisena.

Me Takedalaiset olemme ammattitaitoinen porukka, josta löytyy joustavuutta, pitkäjänteisyyttä, luovuutta ja empatiaa, huumoria unohtamatta. Oletko sinä yksi meistä?

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Takedalla Quality Assurance & Regulatory Affairs –yksikön johtajalle Johanna Kauselle, puh. 020 746 5042. Parhaiten tavoitat hänet 22.3. klo 13-15 tai 28.3. klo 9-11. Voit myös soittaa HRS Advisors Oy:n konsultti Pia Paavilaiselle, puh. 050 3059 217. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 3.4.2017 mennessä.

Hae täältä

Share This