Rekrytointiyritys palveluksessasi

Rekrytointiyritys luotettavasti apunasi

 

HRS Advisors on asiantunteva rekrytointiyritys, jossa työskentelee joukko psykologitaustaisia henkilöstöalan ammattilaisia. Osaamisemme perustuu vahvaan liiketoiminnan osaamiseen sekä syvälliseen ihmisen työkäyttäytymisen ymmärtämiseen. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Tampereella ja Turussa, joiden kautta palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella.

Olemme rekrytointiyritys, joka tarjoaa tehokasta ja asiakkaan tarpeisiin räätälöityä palvelua. Koska jokainen rekrytointi on uniikki, muotoutuu palvelumme kunkin toimeksiannon mukaan. Voimme toteuttaa joko koko rekrytointiprosessin alkukartoituksesta hakijoiden haastatteluun tai vain joitakin osia siitä. Rekrytointi kannattaa ulkoistaa ammattilaiselle, joka hoitaa prosessin alusta loppuun laadukkaasti. Samalla voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi ja liiketoimintaasi.

 

Saatamme työnhakijat ja työnantajat yhteen

Menetelminä käytämme suorahakua, julkista hakua ja yhdistelmähakua, joista valitsemme sopivimman kuhunkin tilanteeseen. Toimeksianto alkaa asiakkaan tilanteen huolellisella alkukartoituksella, minkä pohjalta laadimme suunnitelman rekrytoinninprojektin toteuttamiseksi. Seulomme hakijoista potentiaalisimmat vaihtoehdot, jotka esittelemme työnantajalle. Lopullisen henkilövalinnan tekee työnantaja. Vahvan osaamisemme ansiosta löydämme sopivimman tekijän avoinna olevaan tehtävään.

Sertifioidun psykologin tekemä psykologinen henkilöarvio antaa vertailukelpoista ja puolueetonta tietoa siitä, kuinka hyvin työnhakija sopii kyseiseen työhön. Arvio helpottaa rekrytointipäätöksiä ja toimii onnistuneiden henkilövalintojen tukena. Virherekrytoinnin riski pienenee, kun henkilön kyvyt, käyttäytymismallit, oppimispotentiaali, päätöksentekotyyli ja motivaatiorakenne tulevat testatuksi monipuolisesti ja luotettavasti. Toimitamme henkilöarviot nopeasti, noin 4 työpäivän kuluessa. Tarkan ja tehokkaan toimintamallimme ansiosta arviointi ei kestä kokonaista työpäivää.

 

Nopea ja ketterä rekrytoija

Osumatarkkuutemme on korkea, eli löydämme sen, mitä olemme hakemassa. Emme tyydy vain etsimään uutta henkilöä lähteneen tilalle, vaan haluamme tarjota yritykselle rekrytoinnin myötä mahdollisuuden kasvuun ja kehitykseen.

Olemme kokonaisvaltainen rekrytointiyritys, tarjoamme joustavia ja tehokkaita ratkaisuja yli 80 eri toimialalla. Meillä on toimialakokemusta sekä kotimaisista että kansainvälisistä organisaatioista. Henkilöstömme asiantuntijuus ulottuu laajasti rekrytoinnin, johtamisen, henkilöstön kehittämisen sekä uraohjauksen saralle.

 

Share This