Oletko sinä uusi Revit -kehittäjämme? Vahvistaaksemme toimintaamme haemme nyt dynaamiseen joukkoomme Revit -kehittäjää Espoon toimipisteeseemme!

 

Inviting bright minds

Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme vievät alaamme eteenpäin. Rambollaisena teet työtäsi kansainvälisessä yrityksessä. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

Tervetuloa joukkoomme 

Revit -kehittäjänä tulet työskentelemään osana Kiinteistöt ja rakentaminen -toimialaa ja sen kehitysryhmää. Ramboll panostaa voimakkaasti toimialamme kehittämiseen ja olemme yksi maamme johtavista asiantuntijayrityksistä toimialallamme. Rambollin 4000 kiinteistöjen ja rakentamisen asiantuntijaa osallistuu yli 10 000 rakennushankkeeseen vuosittain eri puolilla maailmaa. Suunnittelemme monialaisesti älykkäämpiä, kestävän kehityksen mukaisia ja innovatiivisia rakennuksia. Tavoitteenamme on kiinteistöjen käyttäjien elämänlaadun parantaminen.

Revit -kehittäjänä olet mukana luomassa sähkö- ja LVI-suunnittelun REVIT-suunnitteluympäristöä, jossa huomioidaan entistä monipuolisemmin tilaajan, rakennuttajien, urakoitsijoiden ja rakennuksen loppukäyttäjien tarpeet. Työnäsi, kehitysryhmän jäsenenä, on edistää Autodesk Revit -suunnitteluohjelmiston käyttöönottoa sähkö- ja LVI -suunnittelun aloilla. Työtehtäviisi kuuluu toimialan tukisivuston ylläpito, työtapojen dokumentointi, mallinnusprojektien käynnistäminen, ohjaaminen, seuraaminen ja tuen antaminen läpi hankkeen. Revit -ohjelmiston kouluttaminen on myös keskeisessä roolissa. Työssäsi sinulla on mahdollisuus päästä mukaan alan merkittävimpiin suunnitteluprojekteihin ja toteuttamaan digitalisaatiota rakennusalalla.

Kehitystoimintamme linkittyy myös vahvasti kansainväliseen emoyhtiöömme ja sinulla on mahdollisuus osallistua kansainväliseen kehitykseen ja tutustua tietomallintamiseen esimerkiksi muissa pohjoismaissa. Pääasiallinen toimipisteesi sijaitsee kuitenkin Espoon Ramboll Villagessa.

Etene kohti tavoitteitasi

Rambollissa tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan osana yrityksemme menestymistä. Tarjoamme mahdollisuuden oman osaamisen jatkuvaan lisäämisen osaavan kehitysryhmän jäsenenä sekä myös kansainvälisesti. Luot oman tonttisi ja osaamisen karttuessa sinun on mahdollista edetä aina laajempien kokonaisuuksien äärelle.

Päästäksesi alkuun odotamme sinulta rakennusalan AMK- tai DI-koulutusta ja rakennusalan suunnitteluprosessien yleistuntemusta. Hallitset ennen kaikkea jo varsin hyvin REVIT-suunnittelu- ja kehitysympäristön. Olet avarakatseinen ja kiinnostunut REVIT -suunnittelun mahdollisuuksia kohtaan, haluat oppia uutta, sinulla on innovaatiokykyä ja kommunikoit sujuvasti englannin kielellä. Haluat auttaa suunnittelijoitamme oppimaan ja sinulla on intohimoa ja pelkäämätöntä asennetta REVIT -suunnittelun kehittämistä kohtaan. Vahvuuksiasi ovat järjestelmällisyys, kyky hallita kokonaisuuksia sekä kyky saattaa asiat päätökseensä.

Ramboll Suomessa

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteinen yhtiömme toimii Suomessa maanlaajuisesti 2400 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

Kuinka haet tehtävää

Tule mukaan luomaan suunnittelutyön tulevaisuutta! Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen “Hae työpaikkaa” -linkin takaa viimeistään 1.12. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Antti Lahtinen / p. 040 771 8886.

 

Hae työpaikkaa