0 Logo new color

 

Noratel on yksi Euroopan johtavista muuntajien ja teholähteiden valmistajista. Yrityksellä on myynti- ja valmistusyksiköt Pohjoismaissa, Yhdysvalloissa, Puolassa ja Aasiassa sekä omat myyntiyhtiöt Saksassa, Englannissa, Espanjassa ja Hollannissa. Liikevaihto vuonna 2014 oli noin 120 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä on noin 2300. Noratel Finland Oy on vuonna 1973 perustettu muuntaja- ja teholähdevalmistaja, joka toimii Salossa 50 ammattilaisen voimin. Tarjoamme alan kattavimman valikoiman vakio- ja erikoisvalmisteisia muuntajia.

Etsimme Salon toimipisteeseemme Sinua

 

Sähkösuunnittelija

 

Tehtävässäsi vastaat valmistukseen menevien muuntajien ja teholähteiden dokumentoinnista ja suunnittelusta. Huolehdit tarvittavien laskelmien ja piirustusten tekemisestä sekä standardien ja määräysten noudattamisesta. Laadit tuotekohtaiset testausohjelmat ja vastaat niiden toteuttamisesta. Toimit kiinteässä yhteistyössä Noratel- konsernin myynnin kanssa. Esimiehenäsi toimii suunnittelupäällikkö.

Odotamme Sinulta sähköteknistä koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta suunnittelutehtävistä. Sinulla on hyvä CAD-osaaminen, 3D tuntemuksen sekä tuotanto-osaamisen laskemme eduksi. Luonteeltasi olet suunnitelmallinen ja tunnollinen. Tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme Sinulle itsenäisen ja haasteellisen tehtäväkentän, suuren kansainvälisen konsernin taustatuen ja mahdollisuudet sekä nuorekkaan rennon työympäristön.

Lisätietoja tehtävästä antavat Rainer Carpelan puh. 020 7919 390 ja Viivi Naatula puh. 020 791 9397 HRS Advisorsista. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 23.12.2015 mennessä oheisen linkin kautta

Jätä hakemus

Share This
hibaby