leaseplan

 

Sales Advisor vastaa leasing-käytössä olleiden ajoneuvojen myynnistä LeasePlanin uudessa vaihtoautomyymälässä Vantaalla. Tehtävänäsi on auttaa asiakasta löytämään aidosti tarpeitaan vastaava ja sopivalta tuntuva auto reiluun hintaan. Toimit asiakkaan luotettuna neuvonantajana ja ammattimaisena partnerina oikean vaihtoehdon hakemisessa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli seuraat automaailmaa ja nautit asiakkaiden palvelemisesta myynnillisellä twistillä. Hahmotat helposti asiakkaiden tarpeet tarjoten niihin parhaimmat ja järkevimmät ratkaisut. Tehtävässä menestyminen edellyttää yrittäjämäistä ja pitkäjänteistä asennetta sekä kykyä aidosti kuunnella asiakasta. Autoalan kokemus ei ole olennaista, kiinnostuneisuus ja oikeanlainen asenne ratkaisevat.

Menestymisen edellytykset tässä tehtävässä

  • Sinulla on hyvä asenne ja aito kiinnostus autoalan tapahtumiin
  • Olet asiakaspalveluhenkinen ja tiedät, miten tarjota asiakkaalle ensiluokkainen yhteistyökokemus
  • Sinulla on kyky aidosti kuunnella ja kartoittaa asiakkaan tarpeet myynnillisellä otteella
  • Olet työskentelytavoiltasi reipas, toimeen tarttuva ja yritteliäs
  • Sinut tunnetaan tehokkuudestasi ja tiimityöskentelytaidoistasi
  • Englannin kielellä asioiminen sekä tekstin lukeminen ja tuottaminen on sinulle helppoa
  • Digitaitosi ovat ajan tasalla ja hanskaat it- ja some-asiat helposti

 

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa sinä pääset kanssamme toteuttamaan B-to-C -puolen toiminnan avausta ja kehitystä muutoksen eturintamassa. Olet avainhenkilö ja asiakkaan luotettu kumppani täysin uudenlaisessa toiminnassamme, jollaista ei ole ennen ollut. Saat tehdä töitä alan huippujen kanssa ja oppia joka päivä uutta monipuolisen työsi parissa. Teemme työtä tosissamme, mutta emme totisina!

Tutustu toimintaamme: www.leaseplan.fiwww.leaseplanauto.fihttps://www.facebook.com/LeasePlanFinland/www.liikkeellä.fi, ja www.linkedin.com/company/leaseplan-finland.

LeasePlan on maailman suurin yritysautojen hallinnointi- ja rahoitusyhtiö. Suomessa toimimme 85 hengen voimin kokonaisvaltaisena autoasioiden ulkoistuskumppanina yrityksille ja yhteisöille. Hallinnoimme Suomessa yli 22.000 ajoneuvon kantaa yli 600 asiakasyrityksessä. Olemme asiakkaiden edunvalvoja autoasioissa. Valtaosa Suomen merkittävimmistä yrityksistä käyttää asiantuntijapalveluitamme huolehtimaan ajoneuvokantojensa kokonaiskustannuksista ja autopolitiikan konsultoinnista.

KERROMME MIELELLÄMME LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antavat yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n Maiju Kangas, puh. 050 302 7185. Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 30.11.2017 mennessä.

JÄTÄ HAKEMUS

Share This
hibaby