Suomalainen teetalo Nordqvist on toiminut jo vuodesta 1979. Suomalainen perheyritys ja teetehdas sijaitsevat tällä hetkellä Vantaalla, Petikossa, mutta muutamme uusiin toimitiloihimme Etelä-Nurmijärven Ilvesvuoreen keväällä 2018. Kotimaisessa teetalossa työskentelee nyt 22 henkilöä. Myymme tuotteitamme Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa ja lisäksi teetämme voi ostaa muun muassa Japanista. Tuotamme itse valtaosan tuotteistamme alusta loppuun omalla teetehtaallamme. Tutustu yritykseemme ja sen tarinaan osoitteessa www.nordqvist.fi

Nordqvist

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen sinua energinen ja innostava

SALES MANAGER

Tehtävässä vastaat tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista ja tuotestrategian toteutumisesta keskusliikkeiden osalta yhdessä kenttämyyntipäällikön kanssa. Vastuullasi ovat myyntibudjetin ja ennusteiden laadinta sekä tuotteiden hinnoittelu ja kateseuranta. Osallistut aktiivisesti myös vientitoiminnan kehittämiseen ja strategiasuunnitteluun sekä haluat aidosti kehittää yritystä eteenpäin. Vastaat tehtävässä suoraan toimitusjohtajalle ja kuulut luonnollisesti yrityksen johtoryhmään. Tehtävää hoidetaan uudesta Ilvesvuoren toimipisteestä käsin.

Toivomme sinulta paitsi innostusta ja nälkää myyntiä ja tuotteitamme kohtaan, niin myös 3-5:n vuoden kokemusta sekä menestyksekästä näyttöä keskusliikkeiden parista toimimisesta KAM tai myyntipäällikön roolissa. Kokemus keskusliikkeessä toimimisesta on etu tehtävää hoidettaessa. Olet luonteeltasi avoin, ulospäinsuuntautunut ja myynnillisestä vaikuttamisesta inspiroituva sekä itsenäiseen työskentelyyn ja itseohjautuvuuteen kykenevä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi tai KTM) ja kommunikoit suomen lisäksi sujuvasti englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn voimakkaasti kasvavassa suomalaisessa yrityksessä. Pääset työskentelemään Suomen vahvimpien teebrändien parissa yhteistyössä alan huippuosaajien kanssa. Yrityksessämme pääset vaikuttamaan ja toteuttamaan erilaisia projekteja monipuolisesti ja sinulla on aidot mahdollisuudet kehittää osaamisestasi ja edetä urallasi. Tarjoamme myös hyvät ja kilpailukyiset edut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa meitä avustavan HRS Advisorsin Joonas Kokko, 0400 399 825 (ke ja pe 14-16). Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mielellään mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 12.2.2018 alla olevan linkin kautta.

Hae tehtävää