thermia_logo_fb

Thermia Lämpöpumput on yksi markkinoiden johtavista lämpöpumppuvalmistajista ja maalämpöalan pioneereja. Thermian tuotevalikoimaan kuuluvat maalämpö-, ilmavesilämpö-, ja ilmalämpöpumput. Thermia tarjoaa valtuutettujen jälleenmyyjien kautta lämpöpumppuratkaisuja sekä pieniin että suuriin kiinteistöihin avaimet käteen – konseptilla. Thermia Lämpöpumput on osa Stiebel Eltron Groupia. Lue lisää Thermiasta: www.thermia.fi

Haemme nyt Sinua, toimeen tarttuva ja tiimihenkinen

SENIOR ACCOUNTANT/FINANCIAL MANAGER

 

Vastaat kokonaisvaltaisesti Thermian Suomen toimintojen taloushallinnosta ja työnkuvaasi kuuluu raportointiin, analysointiin sekä ulkoiseen laskentaan liittyvät tehtävät. Monipuolisessa tehtävässä vastaat lisäksi osto- ja myyntireskontran hoitamisesta, ALV-asioista, sekä muista päivittäisistä taloushallinnollisista toiminnoista, kuten perintä- ja maksumuistutusasioiden hoitamisesta. Neuvot henkilöstöä taloushallinnon kysymyksissä ja vastuullasi on myös muita hallinnollisia tehtäviä. Raportoit suoraan maajohtajalle ja teet tiivistä yhteistyötä Ruotsin pääkonttorin talousyksikön kanssa. Toimistomme sijaitsee Espoossa.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta ulkoisen laskennan tehtävistä, tuntemusta kirjanpito- ja verolainsäädännöstä sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. KTM tai tradenomi).  SAP-osaaminen on tehtävässä menestymisen kannalta avainasemassa ja aikaisempi kokemus järjestelmäintegraatioiden parissa työskentelystä katsotaan eduksi. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, etuna on ruotsin kielen taito. Henkilönä olet analyyttinen ja sinulla on kykyä linkittää talousasiantuntijuuttasi liiketoimintaamme tukemaan.  Toivomme sinulta itsenäistä, energistä ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta sekä tiimihenkeä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn jatkuvasti kehittyvällä energia-alalla. Meillä pääset kehittämään osaamistasi ja sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan liiketoimintamme kehittymiseen Suomessa. Tiimimme on pieni ja yhteen hiileen puhaltava. Teemme työtä vankalla ammattitaidolla, mutta sopivan rennolla otteella.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antavat yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n Erika Palomäki    p. 040 937 2217 ja Toni Koskinen, p. 040 742 7525 sekä Suomen maajohtaja Jaakko Tomminen, p. 040 503 7080. Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna viimeistään 11.9.2018 mennessä, mutta toimi nopeasti, sillä haku päätetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

JÄTÄ HAKEMUS

 

Share This