Eckes-Granini Finland Oy Ab:n tuotteet ovat vuosikymmenten varrella tulleet tutuiksi usealle sukupolvelle ja ovat luonnollinen osa suomalaisten arkea. Marli ja Mehukatti -tuotemerkkien alla on jatkuvasti tuotu markkinoille uudenlaisia juomia, ja joistakin niistä on muodostunut jo suorastaan klassikoita. Myös God Morgon täysmehut ovat osa Eckes-Graninin tuotevalikoimaa. Jokaisella meistä on mehujen joukossa omat suosikkituotteemme ja monet niistä tuovat mieleen mukavan nostalgisia muistoja.

Eckes-Granini Finland Oy Ab on osa Euroopan johtavaa mehuliiketoiminta-konsernia Eckes-Granini Group GmbH:ta, jonka pääkonttori sijaitsee Saksassa. Eckes-Granini Finlandin tuotanto on Suomessa keskitetty Turun tuotanto-laitokseen.

www.eckes-granini.fi  www.juissi.fi  www.mehukatti.com  www.godmorgon.fi

Haemme nyt Sinua, FMCG-myynnin ammattilainen 

Senior KAM

Vastaat työssäsi omien asiakkuuksiesi lisäksi kokonaismyynnin suunnittelusta, seurannasta ja analysoinnista. Toimit kokeneen myyntitiimin esimiehenä. Teet aktiivista yhteistyötä organisaation eri asiantuntijoiden, erityisesti logistiikan ja taloushallinnon kanssa. Tehtävässäsi raportoit kaupalliselle johtajalle.

Työskentelet Eckes-Granini Finlandin modernilla tehtaalla Turussa, mutta tehtävä sisältää myös liikkumista asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden luona. Kansainvälisiä yhteyksiä ja kokouksia on jonkin verran.   

Odotamme sinulta kokemusta ja näyttöjä päivittäistavarakaupan myynnistä ja myynnin johtamisesta. Esimiehenä olet johdonmukainen ja muita mukaan innostava. Olet tottunut esiintymään, vaikuttamaan ja tekemään yhteistyötä organisaation sisällä sekä ulkoisten kumppanien ja sidosryhmien kanssa. Sinulla on kaupallinen korkeakoulututkinto ja kommunikoit luontevasti myös englannin kielellä. IT-taidot ovat sinulla hyvin hallussa.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja arvostetun paikan kaikkien suomalaisten hyvin tuntemien Marli, Mehukatti ja God morgon -brändien parissa sekä ammattimaisen tiimin ympärillesi. Tehtävä antaa sinulle hyvän näköalapaikan taloudellisesti vakaaseen, kansainväliseen elintarvikealan yritykseen. Yrityksemme sisäinen konserniyhteistyö antaa mahdollisuuksia myös kansainvälisiin kehityspolkuihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola, 040 775 6150. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.8.2018 oheisen linkin kautta.

 HAE TÄSTÄ LINKISTÄ

Share This