Tule tekemään Suomen parasta seutuyhteistyötä kanssamme!

Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä on Tampellassa sijaitseva noin 10 hengen asiantuntijaorganisaatio, joka lisää kaupunkiseudun kuntien elinvoimaa seudullisella suunnittelulla ja toimeenpanon tuella. Työtämme ohjaa seutustrategia. Käytännössä huolehdimme Tampereen ja sen kehyskuntien välisestä sujuvasta yhteistyöstä maankäytön, asumisen ja liikenteen sekä hyvinvointipalvelujen ja infrapalvelujen sektorilla. ks. tampereenseutu.fi

Haemme pysyvään työsuhteeseen sinua, palveluhenkinen 

SEUTUASSISTENTTI 

Seutuassistentti auttaa koko tiimiä onnistumaan tehtävissään. Hän toimii johdon ja asiantuntijoiden tukena, huolehtii toimistotyön sujuvuudesta, viestinnästä ja tiedon visualisoinnista, avustavista taloustehtävistä ja tapahtumajärjestelyistä. Seutuassistentti on kiinnostunut myös hankemaailmailmasta, ja hoitaa toimistomme pienet ja isot tehtävät ammattitaidolla ja palveluasenteella.

Sinulla on tehtävään soveltuvat koulutus, esim. AMK- tutkinto, hallitset hyvin tietotekniikan, mm.  Office- työkalut, kirjoitat sujuvaa tekstiä ja olet kiinnostunut viestinnästä, sosiaalisen median kanavista ja mahdollisuuksista. Ylläpidät myös verkkosivuja ja hallitset materiaalien visualisoinnin.  Sinulla on jo kokemusta vaativista toimistotehtävistä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, palveluasennetta, osaat toimia itsenäisellä tavalla. Kunnallisen toimintatavan tuntemus on työssäsi etu. Tehtävään sovelletaan 6 kk koeaikaa.

Lisätietoa tehtävästä saat 3.12 ja 5.12. klo 9-11.00 seutujohtaja Päivi Nurminen, p. 040 754 3692. Muina aikoina voit soittaa HRS Advisors, Tarja Kohtamäki 0400 797 453. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 9.12.

 

HAE TEHTÄVÄÄN TÄSTÄ

Share This
hibaby