Paroc_logo

Paroc on yksi Euroopan johtavia energiatehokkaiden eristeratkaisujen valmistajia uudis- ja korjausrakentamisen, laiva- ja offshore-teollisuuden, akustoinnin ja muun rakentamisen tarpeisiin. Olemme 80-vuotisen historiamme ajan rakentaneet mainettamme innovaatioiden, tuoteominaisuuksien, teknisen osaamisen ja kestävän kehityksen ansiosta. Tavoitteenamme on toimia jatkossakin innovatiivisena ja luotettavana kestävää kehitystä edistävän rakennetun ympäristön kumppanina asiakkaillemme.

Työllistämme noin 1835 ihmistä tuotantolaitoksillamme Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa, Puolassa ja Venäjällä sekä 14 Euroopan maassa sijaitsevissa myyntitoimistoissa. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli 375,5 miljoonaa euroa.

Haemme Paraisten tehtaalle sinua

Suomen Henkilöstöpäällikkö

Vastaat HR -tiimiimme Suomen henkilöstöpäällikkönä Paroc Suomen henkilöstöasioista kokonaisvaltaisesti. Tuet tehdaspäällikköä ja esimiehiä kaikissa henkilöstöön liittyvissä kysymyksissä, mutta pienen tiimin vetäjänä olet monessa mukana.

Sinulta odotamme:

  • Oikeaa asennetta ja energiaa: vastuunottoa, aktiivisuutta ja kokonaisvaltaista näkemystä siitä, miltä hyvä, moderni HR-palvelu näyttää.
  • Kiinnostusta ja osaamista koko HR-kentän kehittämiseen
  • Erinomaisia valmiuksia ja tarvittavaa kokemusta ottaa vastuu työsuhdeasioiden hoidosta ja rohkeutta tukea esimiehiä erilaisissa tilanteissa. Eduksi katsotaan kokemus tehdasympäristöstä ja siihen liittyvistä lainalaisuuksista (Esim. TES ja erilaisista työaikamalleista), mutta kokemusta työehtosopimusten soveltamisesta kaikkien henkilöstöryhmien osalta tarvitaan.
  • Halua ja innostusta rakentaa hyvää yhteistyötä henkilöstön edustajien kanssa ja kokemusta ja näyttöä muutosprojektien läpiviennistä ja neuvottelutaidoista (esim. yhteistoiminta).
  • Hyvää johtajuutta kahdelle tiimiläisellesi ja esimerkkijohtamista koko organisaatiolle
  • Pienen tiimin esimiehenä valmiutta operatiiviseen tekemiseen johtajuuden ohella
  • Kokemusta monipuolisista henkilöstötehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Tukenasi on pieni, mutta muutoshaluinen tiimi, joka haluaa rakentaa Parocia paremmaksi työpaikaksi. Pääset työskentelemään monipuolisessa ja mielenkiintoisessa tehtävässä, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen.

Kuuntele, millaista on työskennellä Parocilla:

http://www.paroc.fi/paroc-yrityksena/ura-parocilla/paroclaiset-kertovat

Mikäli näet itsesi tehtävässä, hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 19.11.2017 mennessä oheisen linkin kautta https://www.hrsadvisors.fi/avoimet-tyopaikat. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sekä palkkatoivoimuksesi. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella 8.11.2017 klo 9-10 tai 17.11 klo 10-11 Piia Aholta (Head of HR Finland & HR Business Partner for Building Insulation Business Unit).

Hae tästä

Share This
hibaby