Midsona on Pohjoismaiden johtava terveys- ja hyvinvointi tuotteiden valmistaja ja jakelija. Tehtävänämme on auttaa ihmisiä elämään terveellisemmin – joka päivä..Hyvinvointi- ja terveystuotteita valmistava ja yrityksemme on toiminut eri muodoissaan jo vuodesta 1892. Toimimme Suomen ja Ruotsin lisäksi Tanskassa sekä Norjassa ja meitä on jo yli 350 ammattilaista. Tunnettuja tuotemerkkejämme ovat mm. Urtekram, Friggs, Naturdiet ja Tri. Tolosen terveystuotteet. Tutustu yritykseemme osoitteessa www.midsona.fi.

midsona

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen Vantaan toimipisteellemme sinua järjestelmällinen ja aikaansaava

SUPPLY CHAIN PLANNER/PURCHASER

 Tehtävissä vastaat tuotteiden myynti- ja ostoennusteista myynnin ja markkinoinnin kanssa. Vastaat ostoista ulkomaisilta tavarantoimittajiltamme. Hallitset ulkomaista tavaraliikennettä, tilauksia, tavarahankintoja sekä logistiikan kustannuksia. Olet aktiivisesti yhteydessä kansainvälisiin tavarantoimittajiin ja kehität aktiivisesti toimitusketjun toimintaan liittyviä prosesseja sekä toimit osana pohjoismaista supply chain tiimiä.

Odotamme sinulta aikaisempaa 3-5 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi tai KTM). Toimit osana nordic-organisaatiota ja vastaat myös uusien työkalujen ja järjestelmien implementoinnista Suomeen. Sinulla on hyvät IT- ja Excel-taidot ja mielellään myös kokemusta erilaisista järjestelmistä. Tehtävässä pääset aktiivisesti kehittämään täydennysprosessia ja toimintamallejamme liiketoiminnan näkökulmasta. Tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on etu tehtävää hoidettaessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn voimakkaasti kasvavassa pohjoismaiden johtavassa luomu- ja terveystuotealan yrityksessämme. Pääset työskentelemään vahvojen brändiemme parissa yhteistyössä alan huippuosaajien kanssa. Yrityksessämme pääset vaikuttamaan ja toteuttamaan erilaisia projekteja monipuolisesti ja sinulla on aidot mahdollisuudet kehittää osaamisestasi ja edetä urallasi. Tarjoamme myös hyvät ja kilpailukyiset edut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa meitä avustavan HRS Advisorsin Joonas Kokko, 0400 399 825 (ke ja pe 14-16). Jätä hakemuksesi viimeistään 14.11. mennessä alla olevan linkin kautta!

HAE TEHTÄVÄÄ

Share This
hibaby