130_sahkolaitos_logo_sininen_est

Tampereen Sähkölaitos -konserni on vahva alueellinen, 130-vuotias energia-alan toimija, jonka omistaa Tampereen kaupunki. Konsernissamme työskentelee 380 henkilöä ja liikevaihtomme on 270 milj. euroa. Suurena energiayhtiönä vaikutamme toiminnallamme päivittäin yli sadantuhannen ihmisen arkeen ja hyvinvointiin. Työntekijöillemme tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä energia-alan kehityksen kärjessä.

Energia-yksikkömme vastaa energiantuotantolaitosten sekä kaukolämpö- ja kaukojäähdytysverkon käytöstä, kunnossapidosta ja investoinneista. Laitoksemme tuottavat sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä muun muassa vedestä, puusta, turpeesta, jätteestä ja maakaasusta.

Haemme nyt Energia -yksikkömme työnsuunnitteluryhmään

SUUNNITTELIJAA

Työtehtäviisi kuuluvat voima-, lämpö- ja kaukojäähdytyslaitostemme sähkö-, instrumentointi- ja automaatiolaitteistojen kunnossapitotöiden suunnittelu, aikataulutus ja resurssointi. Kunnossapito sisältää vuosihuollot, käynnin aikaisen ennakkohuollon ja vikakorjaukset. Teet aktiivista yhteistyötä ulkoisten urakoitsijoiden, toimittajien sekä voimalaitostemme henkilöstön kanssa. Osallistut vuosihuoltotöiden valvontaan sekä varmistat sovittujen työvaiheiden turvallisen toteutumisen. Tukenasi tehtävässä on esimiehen ja kollegoiden muodostama, kokenut ja ammattitaitoinen tiimi.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esim. sähkö- ja/tai automaatiotekniikan insinööri. Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä erityisesti voima- ja lämpölaitostuntemusta sekä niihin liittyvää suunnittelukokemusta. Eduksi tässä tehtävässä näemme kunnossapitojärjestelmien tuntemuksen sekä englanninkielen taidon. Pidämme tärkeänä tunnollista ja kehittämistyöhön sitoutunutta asennetta sekä huolellista ja suunnitelmallista työskentelyotetta. Kykenet organisoimaan työkenttääsi itsenäisesti sekä kantamaan vastuuta vuosihuoltojen läpiviennistä ajoittain paineisissakin tilanteissa.

Työntekijänä olet meille tärkeä, koska sinun osaamisesi ja hyvinvointisi varaan perustuu kaikkien toimintojemme ja tuotteidemme laatu. Pääset kasvattamaan osaamistasi yhdistämällä aiemman kokemuksesi energia-alan muuttuvaan toimintaympäristöön edistyksellisen ja kehitysmyönteisen työnantajan riveissä. Lue lisää tarjoamistamme henkilöstöeduista TÄSTÄ

Työnantajana Tampereen Sähkölaitos on samanlainen kuin se on asiakkailleenkin: luotettava ja paikallinen. Tampereen Sähkölaitos on moderni energiakonserni, joka kehittää aktiivisesti tulevaisuuden energiaratkaisuja. Vastuullinen tekeminen ja johtaminen ovat meille konkreettisia tekoja. Kannamme vastuumme niin ihmisistä, ympäristöstä kuin taloudestakin.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies Esa Riihonen, p. 040 8063211 (soittoaika ma 12.11. klo 13-15) sekä yhteistyökumppanimme HRS Advisors, Outi Kärkkäinen, p. 050 3961138.

Oletko sinä etsimämme osaaja? Täytä sähköinen hakemus osoitteessa www.sahkolaitos.fi viimeistään su 25.11. Liitä hakemukseesi CV:si palkkatoiveineen.

HAE TEHTÄVÄÄ

 

 

Share This
hibaby